Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intro-til-den-esoteriske-lære-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (4 af 5)


For at forstå den esoteriske lære, skal man acceptere, at de fem fysiske sanser fungerer indenfor et begrænset frekvensområde.

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (4 af 5)

Indvielsesprocessen

 

Når de store lektier i livets skole er forstået og integreret, åbner der sig en vej til en accelereret udvikling, og det gælder for alle mennesker. Denne vej kaldes discipelskabet vej. Det er en vej med prøver, der fører videre til indvielsesvejen.

Indvielsesprocessen er et andet af de emner, der skal formidles til stadig flere. Navnlig til de mange mennesker, der seriøst har taget kampen op − ikke mindst kampen med sig selv, med at udvikle karakteren og med at afvikle den karma, som de − ligesom ethvert andet menneske − har på den karmiske "bankkonto".

Indvielsesprocessen sker ved hjælp af de syv stråler, og åndsvidenskaben oplyser, at der er fem indvielser, som er det foreløbige mål for menneskeheden. Derfor er viden om de syv stråler et af de fundamentale emner, som kan give et menneske nøglen til en dybere forståelse af sig selv, af nationernes særpræg og planetens samspil med solsystemet.

Syv store energiveje

Kort sagt kan man sige, at alt i Universet udvikler sig ad syv store energiveje. Intet er undtaget, uanset om det er et atom, en celle, en plante, et dyr, et menneske, en planet, et solsystem, en galakse eller en galaksehob. De syv stråler er derfor en af de mest grundlæggende videnskaber, der beskriver de energilinjer, som styrer alle menneskers udvikling. Derfor er viden om de syv stråler den esoteriske læres ABC. Den er nødvendig, hvis mennesket skal forstå sig selv og sine medmennesker og udvikle sig. Og videnskaben om de syv stråler kommer til at danne grundlaget for fremtidens psykologi.

 

Intro-til-den-esoteriske-lære-04-Åndsvidenskab

 

Den cykliske lovmæssighed

Det femte emne er viden om livets og naturens cykliske lovmæssighed. Alt begynder med en fødsel, fortsætter med en opvækst, når et højdepunkt, bevæger sig mod et forfald og afgår ved døden. Og herefter gentages processen. Det gælder alt i naturen både i kosmos og i menneskeriget, og mennesket er ikke undtaget fra denne regel.

Derfor er det vigtigt at mennesket bliver fortrolig med læren om genfødsel eller reinkarnation, så den gamle dødsangst kan forsvinde. Døds­angst har været en af modstandskræfternes vigtigste våben til at holde mennesker i uvidenhed og angst for det ukendte, for hvis der kun er ét liv, og hvis der ikke er nogen mening med livet, drejer livet sig om at kæmpe for sin egoistiske ret. Det er denne opfattelse, der er alt for udbredt i den materialistiske verden i disse tider.

Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01 - Hardy Bennis


Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - Hardy Bennis


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE