Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intro-til-den-esoteriske-lære-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (3 af 5)


For at forstå den esoteriske lære, skal man acceptere, at de fem fysiske sanser fungerer indenfor et begrænset frekvensområde.

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (3 af 5)

Eksistentielle spørgsmål

 

Intro-til-den-esoteriske-lære-02-Åndsvidenskab

 

Mange mennesker, der læser og studerer seriøse bøger og artikler med åndsvidenskabeligt indhold, stiller et meget relevant spørgsmål: Hvor stammer den viden fra? Og man kan tilføje: Hvorfra stammer svarene, som forskere, filosoffer og tænkere gennem alle tider har stillet sig selv? Svaret er − fra medlemmer af den indre verdensstyrelse, som ad forskellige kanaler har givet svar på nogle af de mest fundamentale spørgsmål, et menneske kan stille:

 

Hvor kommer jeg fra, hvorfor er jeg her,

og hvor er jeg på vej hen?

 

Den esoteriske læres grundviden

Åndsvidenskaben oplyser, at der findes to centre, som har det overordnede ansvar for evolutionen på planeten. Gennem utallige civilisationer og kulturer har menneskeheden langsomt udviklet sig til det relativt høje niveau, der er opnået i nutiden. Den indre verdensstyrelse har derfor besluttet at afsløre en del af den esoteriske læres grundviden, og den har forsøgt at betro den til en lille minoritet af menneskeheden, som var moden til at forstå denne viden. Og tiden er nu kommet, hvor stadig flere mennesker har behov for at få denne viden. Problemet er blot, at informationsstrømmen er så enorm i nutiden, at kun få mennesker bruger den nødvendige energi til at finde, studere og tilegne sig denne visdom.

Den indre verdensstyrelse har i årtusinder − siden den atlantiske syndflod − arbejdet usynligt for menneskeheden, for menneskeheden skal ved egen kraft udvikle skelneevne og følge den indre længsel efter at få svar på livets store spørgsmål i stedet for at søge de lette svar og stille sig tilfreds med materielle goder og fornøjelser.

De to overordnede centre

Det er den indre verdensstyrelses ønske, at menneskeheden skal have kendskab til de to store centre, som er skjult for menneskers øjne, men som har ledet og ført alle naturrigerne − herunder menneskeriget − frem til det relativt høje bevidsthedsniveau, det er nået til.

Det ene er centret hvor "Guds vilje er kendt" − også kaldet Shamballa eller Faderhjemmet − som mennesket har sendt bønner til de seneste 2.000 år. Lederen af dette indre center − "Den Gamle af Dage", som han kaldes i Bibelen − er Sanat Kumara. Sanat Kumara er verdens indre konge, og hans aura omslutter hele planeten. Shamballa er Jordens hovedcenter.

Det andet center er det "direktorat", som har til opgave at udføre Sanat Kumaras vilje og hensigt efter planer, der er udarbejdet for tusinder af år siden. Dette indre center er opdelt i syv "departementer", og hvert departement repræsenterer en af de syv stråler som primær energi. Dette center har mange navne: Gruppen af fuldkomne sjæle, Det Store Hvide Broderskab, Mestrene − eller Hierarkiet, som det kaldes i den esoteriske litteratur.

Indvielsesprocessen

Hierarkiet består af medlemmer, som selv engang har været mennesker. Ved egen kraft har de overvundet livets utallige udfordringer og problemer, og de har "mestret" at frigøre sig fra dem. Og det er sket i kraft af utallige inkarnationer i "livets skole" (inkarnationer i den fysiske verden).

Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01 - Hardy Bennis


Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - Hardy Bennis


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE