Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intro-til-den-esoteriske-lære-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (2 af 5)


For at forstå den esoteriske lære, skal man acceptere, at de fem fysiske sanser fungerer indenfor et begrænset frekvensområde.

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (2 af 5)

De mystiske livsenergier

 

Her er nogle eksempler, der giver stof til eftertanke: Det, man kunne kalde livsenergierne, strømmer uafbrudt ind i hjertecentret hos alle mennesker. Livsenergierne får hjertet til at pumpe blodet – der er livets flydende energi − rundt i det fysiske legeme, hvor det fordeler hormonerne til de endokrine kirtler, som er altafgørende for menneskets fysiske og psykiske helbred. Hvor kommer disse energier fra?

 

Intro-til-den-esoteriske-lære-03-Åndsvidenskab

 

Den gådefulde legemstemperatur

Et andet eksempel som naturvidenskaben ikke kan forklare: Hvordan kan mennesket − og for øvrigt også dyrene − opretholde en legemstemperatur på ca. 37 grader helt ud i hænder og fødder, når det er en naturvidenskabelig kendsgerning, at koldforbrænding − dvs. den føde man indtager, og som nedbrydes af mavesyre og diverse enzymer − ikke er i stand alene til at opretholde en normal legemstemperatur? Dette spørgsmål er videnskabeligt efterprøvet, men det er stadig et uforklarligt mysterium.

Åndsvidenskaben forklarer, at mennesket har et æterisk center ved foden af rygsøjlen, og dette center modtager den energi, der opretholder legemstemperaturen og det samme gælder livsenergierne. Som et kuriosum kan nævnes, at højt udviklede yogier i Tibet er i stand til at konkurrere om, hvem der på en frostklar nat kan vikle sig ind i flest våde lagner og tørre dem ved hjælp af kropsvarmen. Forklaringen er, at de har udviklet en særlig teknik til at trække energierne til centret ved foden af rygsøjlen og selv bestemme deres legemstemperatur.

Det genetiske mysterium

Hvem og hvad bestemmer, at en kropscelle skal være en hjernecelle, en hudcelle, en øjencelle eller en nervecelle? Generne er de samme, og DNA molekylet er også det samme. Der må derfor være en overordnet instans, som styrer og opretholder den fysiske organisme − men hvilken instans og hvordan?

Nøglen til forståelse af disse og mange andre såkaldte mystiske problemer er det energifelt, som i åndsvidenskaben har mange navne: Det æteriske legeme, energilegemet, vitallegemet, sundhedsauraen m.fl., og som nogle af naturvidenskabens forskere kalder "det morfogenetiske felt".

Ved livets afslutning trækkes dette legeme og dermed en lang række energier tilbage fra det fysiske legeme, og det medfører, at mennesket afslutter sin inkarnation for denne gang. Hvem og hvad der styrer disse processer, der giver mennesket livet og dets konstante fornyelse af alle legemets celler hele livet igennem, kan forklares ved hjælp af åndsvidenskaben.

Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01 - Hardy Bennis


Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - Hardy Bennis


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE