Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Intro-til-den-esoteriske-lære-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (5 af 5)


For at forstå den esoteriske lære, skal man acceptere, at de fem fysiske sanser fungerer indenfor et begrænset frekvensområde.

INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - 01 (5 af 5)

Kristus, Iman Mahdi,

Bodhisattvaen, Verdenslæreren

 

Kriser og problemer

På grund af menneskehedens hastigt voksende bevidsthedsudvikling, vil den i de kommende årtier nærme sig et gigantisk krisepunkt, hvor flere globale problemer kulminerer. Globale klimaproblemer, overbefolkning, sultproblemer, energimangel og ikke mindst menneskehedens binding til en materialistisk forbrugsverden. Udviklingen er bl.a. et resultat af, at den nye generation ikke har nogen autoriteter, de kan stole på. De er i virkeligheden "forældreløse". Religionerne har udspillet deres rolle på grund af dogmatisme, ortodoksi og krystallisering i bogstavelig fortolkning af de hellige skrifter, som udviklingen for længst er løbet fra. Naturvidenskaben er også fastlåst i et verdensbillede, hvor man nægter at acceptere, at mennesket lever i et multidimensionalt univers. Kun kernefysikken og de mest avancerede psykologer arbejder ud fra en hypotese om, at mennesket lever i en flerdimensional verden. For tiden er et af modstandskræfternes stærkeste våben den udbredte misbrug af euforiserende stoffer − især blandt verdens ungdom. Narkotika skader de finere indre legemer. Det medfører ofte, at den unge generation forfejler det planlagte mål med inkarnationen. Det er et meget alvorligt problem, for det er ungdommen, der skal føre evolutionen videre. Det er derfor nødvendigt at Hierarkiets øverste leder, Kristus, igen kommer til syne for at vejlede sin menneskehed.

 

Intro-til-den-esoteriske-lære-05-Åndsvidenskab

Kristus

 

Kristus har mange navne. I Vesten kaldes han Kristus. Muslimerne venter på den store Iman Mahdi. Og i Østen venter man på Bodhisattvaen eller Verdenslæreren. I alle tidsaldre er det en Verdenslærer, der har grundlagt de forskellige religioner, så de passede til forskellige tidsaldre. Den esoteriske lære oplyser, at Verdenslæreren igen vil træde frem med sine disciple − mestrene − for at åbne øjnene på alle mennesker, sådan at mennesket forstår, at der er én menneskehed, og at alle har den samme Skaber.

Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01 - Hardy Bennis


Artikel-Intro-til-den-esoteriske-lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE 01


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Download-fil: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE - Hardy Bennis


Artikel-Introduktion-til-Den-Esoteriske-Lære-af-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: e-Bog: INTRODUKTION TIL DEN ESOTERISKE LÆRE