Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOM-OM 6:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-SOM-OM-metoden-06-af-06-L-Rae-Lake

SOM-OM 6:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (6 af 8)


Menneskeheden er stjernestøv, for engang blev alle atomer i legeme og hjerne skabt af stof fra eksploderende stjerner.

SOM-OM 6:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (6 af 8)

En ny virkelighed

 

At glæde sig over både et tidsmæssigt og et tidløst perspektiv er en af glæderne ved paradokser. En samhørighedsfølelse, der allerede er ved at trænge ind i menneskehedens forståelse i form af højere tænkning, forandrer gradvis menneskehedens intuitive forståelse af sig selv. I det meste af menneskehedens fortid var det den person, der styrede informationerne, der også styrede historien. Men historien blev ikke skrevet som et godt skuespil − den blev manipuleret. I modsætning til politiske referater er en konstant opdatering af det, der sker på planeten, resultater af en stigende afklaring af fortiden. En vigtig afmystificering begyndte med fotografiet − og grammofonen og filmoptagelser styrkede menneskehedens hukommelse. Nye fortolkninger af vigtige tidligere begivenheder blev mulige, og den intensiverede computerforskning har givet adgang til ubegrænsede informationer. Engang troede man, at det man så og hørte i nyhederne (bortset fra indlysende propaganda) var sandt, men sådan er det ikke mere. At se er ikke længere det samme som at tro. Avancerede teknologier og den accelererende computerudvikling sætter spørgsmålstegn ved al rapportering, som f.eks. til overbevisende beviser på opdigtede begivenheder, og der stilles krav om højere kriterier til sandheden til offentlige myndigheder.

 

SOM-OM-06-08-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

 

"Udvidelse og vækst er en livslov, og mens hovedparten af menneskeheden udvikler sig ved hjælp af et uddannelsessystem, der er indrettet til at give de flest mulige det bedst mulige, skal der for den enkeltes vedkommende tages hensyn til medfødte evner. Der skal tilbydes specielle uddannelser, der kan fremme og styrke de dygtigste og bedste, for i deres præstationer ligger løftet om Den Nye Tidsalder."

Alice A. Bailey: Fra Intellekt til Intuition, s. 23-24

 

SOM-OM-06-09-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskabAt udvikle unikke forskere, politikere, kunstnere, historikere, filantroper og filosoffer i det nuværende århundrede kræver den "specielle kultur", der inkluderer flere versioner af internettet, hvor det kun er fantasien, der sætter grænsen for personlig online-research og udforskning. I mange hjem bliver digitale nyheder og forskning, der er skræddersyet til personlige interesser, udsendt i Tv. Alt ligger parat og venter til menneskeheden vågner op. Muligheder i kommunikation, som man dårligt nok har vænnet sig til, skaber en fysisk følelse af at være allestedsnærværende og en alvidenhed, der er i stand til at ændre menneskehedens forudsætninger. Selv de mobiltelefoner, smartphones og e-mails, man medbringer, overalt hvor man går, hjælper til at transformere følelsen af tid og rum, så livet ses som en helhed. Menneskeheden holder aldrig op med at sove og med at være vågen. Den holder aldrig op med at tale, lytte, spise, tænke, se Tv eller vise kærlighed. For menneskeheden er − alt er − en global skabning, der konstant handler. Og den fascinerende globaliseringsproces er først lige begyndt.

Artikel-SOM-OM-metoden-06-af-06-L-Rae-Lake
Download-fil: SOM-OM-metoden 6:6 - L. Rae Lake


Artikel-SOM-OM-metoden-06-af-06-L-Rae-Lake
Læsefil med vendbare sider: SOM-OM-metoden 6:6