Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (6 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (6 af 19)

Højere energier

 

Energierne fra de tre ydre planeter, Uranus, Neptun og Pluto, har stort set ingen positiv virkning på mennesker, der lever under mellemgulvet, fordi planeternes kvaliteter er forbundet med højere bevidsthedstilstande, der som regel kommer til udtryk gennem samfundsmæssige udviklingsprocesser. De tre planeter kaldes derfor kollektive planeter. Hvis de kommer til udtryk gennem individet, er forklaringen, at mennesket har samfundsengagement og forsøger at tilegne sig åndelige kvaliteter, der vedrører mange mennesker. Det kan eksempelvis være abstrakt intelligens – dvs. evnen til at formulere nye banebrydende idéer, der højner samfundets humanistiske niveau. Det er her, den klassiske og esoteriske astrologi adskiller sig væsentligt fra hinanden. Klassiske astrologer fortolker ofte horoskopet, som om mennesker ikke er forskellige, og det kommer der nogle gange nogle ret mystiske fortolkninger ud af.

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-08-Kenneth-Sørensen

 

Er man f.eks. født i Vandbærerens tegn, hvor Uranus’ energier er aktive, så fortæller de fleste klassiske tydningsbøger, at man er lidt genial, humanistisk indstillet og har stor frihedstrang. Fortolkningerne kan øjeblikkeligt afkræftes ved at dokumentere, at der gennemsnitlig fødes lige så mange mennesker i Vandbærerens tegn som i andre tegn, der er medlemmer af fundamentalistiske og racistiske bevægelser. Man får ikke automatisk en humanitær indstilling, bare fordi man er født i et bestemt stjernetegn, men mulighederne kan være til stede som potentiale. Den humanistiske livsholdning er et bevidsthedsniveau, der udvikles over mange liv.

Det er vigtigt at tilføje, at det er muligt at fordreje de kollektive energier, så de kommer til udtryk som egoisme. Det afhænger af den bevidsthed, der modtager, opfatter og reagerer på den indstrømmende energi.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED