Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (15 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (15 af 19)

Eksoteriske, esoteriske

og hierarkiske herskere

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-20-Kenneth-Sørensen

 

I ethvert tegn er der tre planetherskere – en eksoterisk, esoterisk og hierarkisk hersker. De hierarkiske herskere omtales ikke, for de vedrører indflydelser, der har med monadisk bevidsthed og indviede af 3. grad at gøre. De eksoteriske planeter overfører energier og kvaliteter, der vedrører personlighedens udvikling. De esoteriske planeter vedrører sjælens udvikling. Når mennesket er nået til det punkt i evolutionsprocessen, hvor lyset fra sjælen begynder at dominere, har de esoteriske herskeres energier større indflydelse på menneskets livsudfoldelse. Det betyder ikke, at de eksoteriske indflydelser forsvinder. De underordnes og bruges af sjælen i dens aktiviteter.

Et punkt, der nemt kan forvirre, er, at de ikke-hellige planeter, der normalt styrer personlighedsudfoldelsen, godt kan være esoteriske herskere. Og de hellige planeter kan optræde som eksoteriske herskere. Når f.eks. den ikke-hellige planet Mars er esoterisk hersker i Skorpionens tegn, bruges det ikke så ophøjede princip, krigskunsten, i sjælens tjeneste. Når en esoterisk planet er eksoterisk hersker, betyder det ikke, at det almindelige menneske kan respondere på det højeste aspekt af planeten. Når f.eks. den hellige planet Jupiters energier, der er eksoterisk hersker i Skytten, når det menneske, der lever under mellemgulvet, forvrænges Jupiters kærlighed-visdoms energi til søgen og længsel efter materiel lykke.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED