Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (16 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (16 af 19)

Skjulte planeter

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-21-Kenneth-Sørensen

 

Månens og Solens såkaldte skjulte egenskaber er et gådefuldt område. At bruge Solen og Månen som planeter er egentlig forkert set fra en astronomisk og kosmologisk synsvinkel, for ingen af dem er planeter. Solen er en stjerne og Månen en drabant, der kredser om Jorden. Men set fra en bevidsthedsmæssig synsvinkel er det vigtigt at medregne deres indflydelser. En af forklaringerne på, at man regner med, at Solen har en 2. stråle indflydelse, er, at den dels erstatter indflydelsen fra en ikke-hellig 2. stråle planet, der endnu ikke er opdaget. Men desuden stimulerer Solen alt liv i solsystemet med 2. stråle energi. Det siges, at soltegnet rummer hemmeligheden om personlighedsstrålen. Sagt på en anden måde: Ved at udvikle soltegnets egenskaber, integreres personligheden.

Integrering af personligheden

Den kvalitet, der integrerer personligheden, er netop kærlighedens kvalitet, når den udtrykkes gennem intelligensaspektet. Det er tankesindet i dets integrerende aspekt, der samler personlighedens tre legemer til en koordineret helhed. Når indflydelserne når mennesket på personlighedens niveau, er det indflydelserne fra den fysiske sol, der gør sig gældende. Carol Beckham foreslår, at Jupiter (kærlighed-visdom) overfører energien fra den fysiske sol. Men noget kunne tyde på, at også energierne fra Saturn (aktiv intelligens) er stærkt involveret i integreringen af personligheden. Det er generelt anerkendt af astrologer, at Saturns psykologiske kvaliteter er forbundet med etableringen af strukturer herunder personlighedens strukturering.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED