Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (4 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (4 af 19)

Esoterisk og udviklingsorienteret astrologi

 

I Alice A. Baileys Esoteric Astrology præsenteres for første gang en grundlæggende indføring i det, man kan kalde udviklingsorienteret astrologi. Den udviklingsorienterede astrologi betoner vigtigheden af at udvikle sine højere latente evner som led i en intensiveret humanitær bestræbelse. I astrologisk terminologi betyder det, at mennesket skal udvikle sig væk fra at være domineret af månetegnets instinktive egenskaber ved hjælp af soltegnets egenskaber, der gør det muligt at udvikle selvbevidstheden og stræbe mod ascendanttegnets kvaliteter. Ascendanten repræsenterer symbolsk målet for sjælens opgave i den aktuelle og i de kommende inkarnationer.

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-05-Kenneth-Sørensen

 

Den esoteriske eller udviklingsorienterede astrologi er langt mere end et redskab i den personlige udvikling. Det er en udviklingsvej og en livsstil, der gennemstrømmer menneskets bevidsthed og aktiviteter i dagligdagen. Den udviklingsorienterede astrologi henvender sig til mennesker, der har bevidsthedsmæssig vækst og samfundsengagement som deres primære formål i livet. Det resulterer i en gennemgribende personlighedsforvandling hele livet igennem. Den udviklingsorienterede astrologis formål er en kvalitativ vækst af bevidstheden. Den repræsenterer en åndelig udviklingsrejse tilbage til det guddommelige ophav, og formålet er at forvandle samfundet og det enkelte menneske ved hjælp af det personlige eksempels magt og adfærd.

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-06-Kenneth-Sørensen

 

De tolv fuldmåneperioder og de tolv månedlige udviklingsfaser er specielt henvendt til mennesker, der har et særligt intensivt behov for forvandling. Det er et behov, der går ud over det sædvanlige ønske om lykke og fremgang, for fornøjelser og behagelighed er sjældent det første, man møder på den åndelige udviklingsvej. Der er alt for mange gamle vaner, bindinger og bevidsthedstilstande, der først skal afvikles. I stedet støtter de sig til den dybe og gennemgribende følelse af mening, som er et resultat af, at man har valgt den hurtigere men også mere krævende udviklingsvej, der fører til oplysning.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED