Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (11 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (11 af 19)

Forskellige reaktioner på samme energi

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-13-Kenneth-Sørensen

 

Der er en glidende overgang mellem de forskellige bevidsthedstyper, og alle mennesker går gennem den instinktive og selvbevidste fase i livets begyndelse, selv om nogle af dem ikke tilhører den sidste kategori. De tre bevidsthedstyper vil naturligvis reagere vidt forskelligt på de indstrømmende astrologiske energier, herunder energierne ved fuldmåne. Her er et eksempel:

Indflydelser fra Uranus, der står for frihed, abstrakt intelligens, nytænkning, nye humanistiske idéer, revolution og holistisk tænkning, vil – hvis de overhovedet opfattes af det instinktive menneske – skabe uro og utryghed, fordi noget nyt presser sig på og truer trygheden. Men det instinktive menneske vil højst sandsynlig ikke mærke andet til indflydelsen ud over en trang til at erhverve sig noget nyt – f.eks. elektronisk udstyr.

Det selvbevidste menneske vil primært reagere egoistisk på energierne, som vil komme til udtryk via solar plexus centret og fremkalde en periode med behov for øget personlig frihed, nye idéer til at forøge indtægtsmulighederne og profitten eller fornyet lyst til at eksperimentere med livet for sin egen skyld.

Det sjælsbevidste menneske vil være i stand til at udtrykke de højere potentialer eller den rene impuls. Det er derfor en periode, hvor det kommer under inspiration. Det får nye geniale idéer til løsning af samfundsmæssige problemer eller nye skelsættende indsigter, der giver et nyt og større syn på tilværelsen, som vil gavne omgivelserne.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED