Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (9 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (9 af 19)

Solmennesket

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-11-Kenneth-Sørensen

 

Det jeg-bevidste menneskes primære mål er selvrealisering via indfrielse af ambitionerne. Solmennesket er selvbevidst og selvstændigt, og det søger frem for alt selvudfoldelse. Det er mennesker, der sætter sig selv i centrum. De er stadig materialistiske, men det er primært pga. den magt, penge og status giver. Det jeg-bevidste menneske er i stand til at sætte grænser og tilkæmpe sig en position på den sociale rangstige. Det jeg-bevidste menneske er utrolig konkurrencebetonet. Holdningen er: ”Lad den bedste mand vinde” og ”the survival of the fittest”.

Det er et bevidsthedsniveau, hvor individualisme og personlig frihed er de vigtigste pejlemærker i livet. Solmennesker holder af at skille sig ud og blive bemærket. De ønsker magt og indflydelse i hjemmet, på jobbet og i samfundet. Det er intellektuelle mennesker. De er veluddannede, selvbevidste, kritiske og selvstændige. De reagerer primært ud fra, hvad der gavner deres egoistiske interesser. Hvis de opfører sig humanitært, så er det overvejende for at styrke deres image og popularitet.

Solmennesket realiserer soltegnets karakteristika. Det er mentalt polariseret, men man kan sagtens være akademiker og stadig være styret af følelseslivets skiftende behov og begær. At være mentalt polariseret betyder, at reaktionerne på begivenhederne i livet styres af fornuft og mentalt overblik. Når det kræves, kan et solmenneske sætte sine følelsesmæssige stemninger til side for at nå sit mål. Det er et menneske, der har evnen til at lede og organisere sit liv efter de værdier, det selv definerer. Det er imidlertid en evne, der kendetegner både oplyste humanister og selvcentrerede individualister, for det er et trin på vejen mod oplysning for dem begge. At være mental er ikke det samme som at være følelseskold. Det sidste er en fejludvikling. Det første er en forudsætning for et oplyst liv.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED