Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (8 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (8 af 19)

Månemennesket

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-10-Kenneth-Sørensen

 

De instinktive ”månemenneskers” primære mål i tilværelsen er tryghed. Livets mål og mening er materiel tryghed, seksuel udfoldelse og livet i en tryg familie. De er det, man kalder det helt almindelige menneske med almindelige materielle livsværdier. Gennemsnitsmennesket er astralt polariseret. Det betyder, at det er styret af følelsesmæssige reaktioner, der svinger mellem følelsernes to polariteter – behag og ubehag. Reaktionerne på livet er baseret på nydelse og længsel efter det, der er behageligt, mens det frygter det, der er ubehageligt og som skaber utryghed. Det, der opleves som behageligt, er ensbetydende med tryghed og omvendt. Månemennesker lever efter traditionerne, fordi det giver tryghed. Fødselsdage, bryllupper og jul fejres i overensstemmelse med gældende praksis. Valg af job og politisk orientering er styret af familiens forventninger, fordi det giver tryghed at opføre sig som andre. Månemennesker gør, hvad deres partner, familie, naboer og samfundet forventer af dem.

Månemennesker er meget afhængige, fordi det giver tryghed (på kort sigt) at overlade ansvaret til andre og de gældende normer. Månemennesker er ikke individualister, for de fungerer gennem andre mennesker. Det kommer til udtryk på utallige måder, men et eksempel kunne være konen, der får sin mand til at sige alle de ubehagelige ting, som hun selv føler, men som hun ikke selv tør sige. Månemennesker hader forandringer af enhver slags, fordi forandringer er en trussel mod trygheden. Derfor er de instinktivt imod fremmede. De hader pludselige forandringer i hjemmet, som f.eks. hvis konen vil ud og arbejde, eller at sønnen ønsker at gå sine egne veje. Månemennesker er langt mere præget af månetegnets karakteristika end af soltegnets.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED