Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (12 af 19)


Bevidsthedens udviklingsgrad afgør, hvordan man påvirkes af astrologiske energier, og de kræfter, man kan respondere på. Mennesker reagere forskelligt.

ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED (12 af 19)

Hvilke energier kan man respondere på?

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-14-Kenneth-Sørensen

 

Hvis man ikke tidligere har beskæftiget sig med astrologi, vil gennemgangen sandsynligvis opleves som kompliceret og teknisk. Men selv om man ikke forstår alt, kan man alligevel få udbytte af gennemgangen.

Energierne fra stjernebillederne, stjernetegnene og planeterne manifesterer sig først sig på mentalplanet, derefter på astralplanet og til sidst på det fysiske-æteriske plan. Den klassiske astrologi beskæftiger sig med det sidste plan, for den fokuserer på virkningerne og ikke på årsagerne. Den esoteriske astrologi fokuserer på årsagerne. Det giver ofte forvirring og uklarhed, når f.eks. indflydelser, der hovedsageligt skal fortolkes ud fra mentalplanet, bliver fortolket som om de er fysiske. De astrologiske indflydelser kan opsummeres sådan:

 

Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-15-Kenneth-Sørensen

Store Bjørn - Ursa Major

 

En kosmisk logos

1. Man ved fra åndsvidenskaben, at solsystemet sammen med seks andre solsystemer udgør det, der esoterisk kaldes ”en kosmisk logos” eller ”Den, om hvem intet kan siges”. Jorden modtager derfor også indflydelser fra de seks øvrige solsystemer, men energierne kan først opfattes efter 3. indvielse. Det samme gør sig gældende med de energier, der når Jorden fra ”den kosmiske triangel” – Store Bjørn, Sirius og Plejaderne.

De syv stråler

2. De syv stråler, som udgår fra ”den kosmiske triangel”, blander sig med kvaliteterne fra de tolv stjernebilleder, før de når solsystemet, og via planeterne når Jorden. Indflydelserne stimulerer mennesket, der lever over mellemgulvet. De vedrører udfoldelsen af sjælsaspektet i mennesket og opfattes derfor ikke bevidst af gennemsnitsmennesket. Indflydelserne stimulerer centrene over mellemgulvet og gør mennesket i stand til at reagere på udstrålingen fra Hierarkiet.

Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Download-fil: ASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED - Kenneth Sørensen


Artikel-Astrologi-Energi-&-Bevidsthed-Kenneth-Sørensen
Læsefil med vendbare sider: EASTROLOGI, ENERGI & BEVIDSTHED