Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-årsag-&-virkning

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (9 af 13)


Besættelse medfører, at sjælen mister kontrollen over et eller flere legemer, pga. et væsens uvidende eller ondsindede handling.

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (9 af 13)

1. og 2. årsag

 

Besættelse-årsag-&-virkning-15-Kenneth-Sørensen

 

1. årsag:

Fysisk legeme besættes fra astralplanet

 

Det skyldes en tydelig svaghed i æterlegemet i det adskillende væv, der ligesom en slap elastik tillader et fremmed væsen fra astralplanet at trænge ind. Det er karmisk bestemt og optræder fra fødslen.

Den syge er som regel fysisk og mentalt svagelig, men med et kraftfuldt astrallegeme, der lider og kæmper for at forhindre indtrængen. Angrebene er periodisk tilbagevendende og rammer hyppigere kvinder end mænd.

 

Besættelse-årsag-&-virkning-16-Kenneth-Sørensen

 

2. årsag:

Fysisk legeme besættes fra astralplanet

 

Årsagen skyldes manglende koordination mellem astrallegemet og det fysiske legeme. Under søvnen, hvor sjælen er ude af det fysiske legeme, vanskeliggøres tilbagevenden til kroppen, og et fremmed væsen kan i stedet trænge ind. Det er den mest almindelige form for besættelse. Den rammer mennesker med et stærkt fysisk legeme og kraftfulde følelser, men med svagt mentallegeme. Symptomerne er voldsomme scener med skrig og epileptiske anfald. Mænd rammes oftere af den form for besættelse end kvinder.

De besættende væsener i ovennævnte tilfælde er:

  1. Lavt udviklede diskarnerede væsener, som venter på at inkarnere, og som opdager den ønskede mulighed.
  2. Selvmordere, der fortryder handlingen, og derfor ønsker at vende tilbage.
  3. ”Jordbundne sjæle” – både gode og afskyelige – som i ængstelse for sine kære, for forretningsaffærer, for at gøre en ond handling god igen eller for at gøre noget skadeligt – kaster sig ind i et legeme og besætter det.
  4. Elementaler og ikke-menneskelige væsener af ondsindet natur, der kaster sig ind ved den mindste mulighed, hvor de finder en beslægtet vibration.
  5. Nogle af de lavere devaer, som er harmløse men også drilagtige, og som af overstadighed og for fornøjelsens skyld træder ind i et andet legeme – nogenlunde på samme måde som børn, der elsker at klæde sig ud.

 

Behandlingsmetoder årsag 1 og 2:

 

Første årsag

Man skal bestræbe sig på at opbygge et stærkt fysisk og æterisk legeme. Det vil i fremtiden blive gjort i samarbejde med de violette devaer, der er æterens devaer. Styrkelsen af det æteriske væv vil ske ved at bruge violet lys og den korresponderende tone. De nuværende metoder til styrkelse af æterlegemet – solskin, regelmæssige vaner, sund kost og vitaminer – vil også have en gavnlig indflydelse. Behandlingen skal foregå i rolige omgivelser. Der vil samtidig blive gjort forsøg på at styrke mentallegemet f.eks. via studier.

Anden årsag

Her vil de første metoder, der tages i anvendelse, være ceremonier – f.eks. religiøse ritualer og mantraer. De uddrivende personer vil bruge ceremonierne om natten, når besætteren sandsynligvis er ude af kroppen. Ceremonierne har til formål at kalde kroppens oprindelige ejer tilbage, opbygge en beskyttende ”mur” og holde besætteren væk. Der skal arbejdes over lang tid på at holde besætteren væk ved hjælp af daglig undervisning af kroppens rigtige beboer, og der skal tages beskyttende foranstaltninger om natten.

Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Download-fil: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme - Kenneth Sørensen


Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme