Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-årsag-&-virkning

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (5 af 13)


Besættelse medfører, at sjælen mister kontrollen over et eller flere legemer, pga. et væsens uvidende eller ondsindede handling.

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (5 af 13)

Dr. Edith Fiores behandlingsmetoder

 

Besættelse-årsag-&-virkning-07-Kenneth-Sørensen

 

Dr. Edith Fiores bog er fyldt med tilfælde, der giver et godt indblik i besættelsens symptombillede, og den helbredelsesproces, som hypnoterapien aktiverede. Som sagt baserer arbejdet sig på en terapi, der bringer personen i en let hypnose, og via den ændrede bevidsthedstilstand etablerer hun kontakt til patientens underbevidste, men også med de besættende ånder. Louise Ireland-Frey beskriver mange eksempler, hvor det lykkedes at befri patienterne via en fjernforløsning, hvor en medarbejder bringes i hypnose som stedfortræder for patienten. På de indre planer overskrides tid og rum, og derfor er der ikke nødvendigvis behov for fysisk tilstedeværelse.

Det er overraskende, at dr. Edith Fiores holdning til problemstillingen er at betragte ikke den besatte, men den besættende som den egentlige patient. De besatte lider selv voldsomt under besætternes adfærd, som i høj grad skyldes uvidenhed. De er skyld i, at deres egen forløsningsproces fra livet på Jorden udsættes, og at de ikke får del i den hjælp og det lys, der altid strømmer til alle på de indre planer. Det terapeutiske mål er derfor at overbevise den besættende ånd om, at det bedste vil være at forlade kroppen og fortsætte mod de åndelige regioner, hvor venner og hjælpere venter. Hun forsøger på enhver måde at undgå at ”smide besætteren ud”, fordi det blot vil skabe en voldsom konfrontation, som i vid udstrækning vil gå ud over den besatte, og i værste tilfælde kan medføre døden.

Hendes terapi fører ofte patienten (både besætteren og den besatte) tilbage til tidligere liv, og via forståelsen af fortidige begivenheder opnås forløsning for symptomer i det nuværende liv. Det er en klassisk psykoanalytisk metode, der blot er ført ud over dødens grænser.

Det primære mønster er, at den besattes adfærd spejler besætteren, sådan at der opstår skift i tanke-, følelses- og handlemønstre. Når den besatte går til terapi, er det i virkeligheden ikke personens egne følelser, der er genstand for behandlingen, men den besættendes. Det kan f.eks. være frygtelige omstændigheder ved døden eller andre traumer og neuroser, som besætteren er låst fast i. Når de behandles ved hjælp af terapeutiske samtaler, løftes bevidstheden, og de kan drage videre ind i de indre verdener.

Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Download-fil: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme - Kenneth Sørensen


Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme