Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-årsag-&-virkning

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (4 af 13)


Besættelse medfører, at sjælen mister kontrollen over et eller flere legemer, pga. et væsens uvidende eller ondsindede handling.

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (4 af 13)

Besættelse iflg.

The Unquiet Dead

 

Besættelse-årsag-&-virkning-06-Kenneth-Sørensen

 

I sin bog The Unquiet Dead har psykologen dr. Edith Fiore givet en fyldestgørende beskrivelse af de symptomer og årsager, som efter hendes mening hører til besættelse. Hun forsøger ikke at bevise, at patienterne er besatte, for det kan man ikke føre bevis for i klassisk forstand. Hun redegør blot for sine erfaringer med hypnoterapi, når den anvendes i forbindelse med mennesker, der har symptomer på besættelse. Dr. Edith Fiore har behandlet mere end 500 besatte patienter i de seneste år, og ud af den samlede patientgruppe viste 70% tegn på besættelse. Det skal naturligvis ses i forhold til, at hendes klinik blev kendt for at tage sig af præcis den slags problemstillinger, og derfor blev hun opsøgt af en bestemt patientgruppe. Det lykkedes for hende at kurere langt den største gruppe af de besatte patienter. I bogen er der desuden en omfattende litteraturhenvisning til andre forskere, der arbejder med de samme problemstillinger.

Hendes erfaringer med besættelse er udelukkende baseret på de såkaldte ”jordbundne ånder”, som i sjældne tilfælde helt overtager den besattes personlighed, men oftest er der tale om varierende grader af besættelse, hvor den besættende ånd nogle gange er meget dominerende, og andre gange kun har ringe indflydelse. Hun har ingen erfaringer med såkaldte dæmoner og ikke-menneskelige væsener, som kristendommens forestillinger bygger på, og som også til en vis grad underbygges af den åndsvidenskabelige litteratur.

Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Download-fil: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme - Kenneth Sørensen


Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme