Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-årsag-&-virkning

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (6 af 13)


Besættelse medfører, at sjælen mister kontrollen over et eller flere legemer, pga. et væsens uvidende eller ondsindede handling.

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (6 af 13)

Hvem besætter iflg. dr. Edith Fiore

 

Besættelse-årsag-&-virkning-08-Kenneth-Sørensen

 

Besætterne beskrives som en stor gruppe af meget forskellige mennesker, der har det til fælles, at de af forskellige årsager ikke kan give slip på livet i den fysiske krop, og de er alle meget ulykkelige netop af den årsag. Når et menneske forlader sin fysiske krop i døden, oplever det normalt et ubeskriveligt smukt lysnærvær, som trækker den afdøde over i den åndelige verden. Her mødes den afdøde af gode venner og hjælpere, som forbereder den afdøde på livet i de indre verdener. Men af forskellige årsager nægter besætteren at gå ind i lyset, eller måske er den afdøde så omtumlet og forvirret efter døden, at personen ikke ser lyset. Det er den slags mennesker, der søger tilbage til de fysiske omgivelser, hvor de befandt sig, dengang de levede. I den forvirrede tilstand forstår de ikke, hvorfor de ikke kan komme i kontakt med de fysisk levende. De kan heller ikke tilfredsstille de begær, som de havde, mens de levede i en fysisk krop. Det er omstændigheder, der gør dem endnu mere desperate, og en nærliggende løsning på deres problem er derfor at besætte en krop, der tilhører et inkarneret menneske. Besætterne kaldes for ”jordbundne ånder”. Der findes iflg. dr. Edith Fiore en lang række årsager til, at nogle sjæle nægter at give slip på den fysiske verden.

 

Besættelse-årsag-&-virkning-09-Kenneth-Sørensen

 

Uvidenhed, forvirring, frygt – især for kristendommens påståede Helvede – ses ofte. De mest almindelige årsager er dog en stærk afhængighed af narkotiske stoffer, alkohol, tobak, mad og sex. Ved at besætte et fysisk inkarneret mennesker med de samme laster, kan besætterne opnå en form for tilfredsstillelse af deres stærke begær. Uafsluttede forretninger, relationer og et ønske om at hævne sig, hører også til blandt de væsentlige årsager.

 

Besættelse-årsag-&-virkning-10-Kenneth-Sørensen

 

Der er også en del mennesker, som er så overbeviste om, at alt slutter, når de dør, at de nægter at vågne op til realiteterne efter døden. De vil ikke erkende, at de er døde, men de ved godt, at noget er helt galt.

Andre er så skamfulde over, at de har begået forkerte handlinger, at de ikke tør møde andre mennesker. De mener ikke, at de fortjener at komme i ”Himlen” blandt ”gode” mennesker. Stærke tilknytninger til fysisk levende er også en hyppig årsag. Det kan være forældre eller søskende, som mener, at de fortsat skal passe på de fysisk levende. Selv om de har et godt motiv til at beskytte deres kære, så viser erfaringen iflg. dr. Edith Fiore, at deres overbeskyttende adfærd altid skader de mennesker, de ønsker at beskytte – og de skader desuden sig selv.

En del af besætterne er så opfyldt af hadefulde og negative følelser over for den, de har besat, at de nu forsøger at leve deres følelser ud ”bag forhænget”. Der er adskillige eksempler på mennesker, som har været besat af mange forskellige. Deres krop er som et åbent hus, hvor besættende væsener har fri adgang.

Louise Ireland-Frey fortæller, at de fleste selvmordere ender som ”jordbundne sjæle”, der drager hvileløst rundt i et ingenmandsland – og i værste fald knytter de sig til fysisk levende mennesker. Det er et vigtigt arbejde at få de afdøde til at søge videre mod lyset.

 

Besættelse-årsag-&-virkning-11-Kenneth-Sørensen

 

Tidspunktet for besættelsen sker ofte, når ofret er i en svækket tilstand – enten under langvarig narkose efter en større operation, når de er børn, eller når de er i beruset og påvirket tilstand. Iflg. den åndsvidenskabelige litteratur er der altid årsager til, at besættelse netop rammer nogle få. Årsagerne omtales senere.

 

Besættelse-årsag-&-virkning-12-Kenneth-Sørensen

Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Download-fil: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme - Kenneth Sørensen


Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme