Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Besættelse-årsag-&-virkning

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (2 af 13)


Besættelse medfører, at sjælen mister kontrollen over et eller flere legemer, pga. et væsens uvidende eller ondsindede handling.

BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme (2 af 13)

Moderne forskning i besættelse

 

Besættelse-årsag-&-virkning-03-Kenneth-SørensenI nutiden er besættelse ikke et område, som inden for psykologien og psykiatrien har seriøs opmærksomhed. Det kan undre, for der findes faktisk klare kliniske forskningsresultater, som dokumenterer fænomenet. Her er det tanken at tage udgangspunkt i to bøger, der behandler emnet: The Unquiet Dead af psykologen dr. Edith Fiore, og Freeing the Captives af lægen Louise Ireland-Frey. Desuden gives der et indblik i Alice A. Baileys holdning til området. I Alice A. Baileys bog Letters on Occult Meditation er der et helt afsnit, som udelukkende handler om de farer, der truer, hvis man åbner sig for den indre verden, uanset om det er som mediterende menneske eller som psykisk medie.

Først skal der fokuseres på de resultater, som dr. Edith Fiore er nået frem til. Herefter forklarer Alice A. Bailey detaljerne. De to bøger supplerer hinanden på bedste måde, men Alice A. Baileys konklusioner har stor vægt i forhold til andres.

Besættelse-årsag-&-virkning-04-Kenneth-SørensenLouise Ireland-Freys bog giver også mange beskrivelser af flere problemstillinger, men den virker knap så troværdig som dr. Edith Fiores bog. Hendes arbejde er tydeligvis astralt funderet, og de tilfælde, hun beskriver, slutter ofte lidt for positivt. Derfor tages der kun udgangspunkt i Freeing the Captives, når bogen på afgørende måde giver supplerende oplysninger til de to øvrige bøger.

Det er vigtigt altid at bevare en sund skepsis. Selv om der er indikationer på, at oplysningerne fra dr. Edith Fiore og især Louise Ireland-Frey er indhentet ved hjælp af astrale evner, så oplyser begge, at deres metoder har afhjulpet helt konkrete og meget lidelsesfulde symptomer.

Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Download-fil: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme - Kenneth Sørensen


Artikel-Besættelse-årsag-&-virkning
Læsefil med vendbare sider: BESÆTTELSE – Årsager, Virkninger & Eksorcisme