Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET SKJULTE MENNESKE - 06
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-skjulte-menneske-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

DET SKJULTE MENNESKE - 06 (2 af 7)


Gennem blodet, hormonerne og de tre permanente atomer, styrer og regulerer sjælen sin personlighed. På denne måde ændres det karmiske mønster.

DET SKJULTE MENNESKE - 06 (2 af 7)

Det skjulte energifelt

 

 

I begyndelsen af sidste århundrede opdagede naturvidenskaben, at cellerne i begyndelsen holdes løst sammen, og inden for en given periode kan de flyttes fra et sted til et andet, uden at organismens overordnede udvikling ændrer sig. Man opdagede, at enhver celle kunne påtage sig en hvilken som helst rolle i organismen. Enhver celle kan fungere som øje-, eller nerve- eller knoglecelle osv. Det, der afgjorde den enkelte celles rolle i helheden, var dens placering i fosteret. Tilsyneladende rummer hver eneste celle i organismen programmeringen for hele organismen, selvom den blot er en lille del af det, den er med til at opbygge.

 

Det-skjulte-menneske-02-Intro-til-den-esoteriske-lære

Det fysisk-æteriske legeme

 

Men samtidig er flere og flere forskere rundt om i verden ved at finde ud af, at der "bag" den fysiske struktur findes et energifelt, som varetager den overordnede styring af den levende organisme. Dette energifelt er ikke et almindeligt elektromagnetisk felt, og derfor kalder nogle forskere det for det bioplasmiske felt.

Energiskelet

Forskningen om dette energifelt støtter åndsvidenskabens påstand om, at den faste fysiske krop er gennemtrængt og omgivet af en energistruktur, som kaldes det vitale eller æteriske legeme. Dette æterlegeme er en uhyre fintvibrerende lysstruktur, et slags energiskelet, som i virkeligheden går forud for dannelsen af den fysiske organisme, og som kroppen vokser op indeni. Man kan sammenligne denne lysstruktur med det ståltrådsskelet, som en billedhugger bygger, før selve lerskulpturen formes omkring det.

Menneskets fysiske aspekt består derfor af to dele: Æterlegemet og den faste fysiske krop. Men man skal være opmærksom på, at der ikke er tale om to selvstændige "legemer", for ingen af dem kan fungere uden det andet. De udgør en integreret helhed, som er det, man kan kalde det fysiske menneske.

Artikel-Det-skjulte-menneske-Hardy-Bennis-Esoterisk-visdom
Download-fil: DET SKJULTE MENNESKE 06 - Hardy Bennis


Artikel-Det-skjulte-menneske-Hardy-Bennis-Esoterisk-visdom
Læsefil med vendbare sider: DET SKJULTE MENNESKE 06