Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Reinkarnation-og-karma-Intro-til-den-esoteriske-lære-3

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03 (8 af 8)


Reinkarnations- og karmaloven er udtryk for universelle love. Alt i Universet har en begyndelse, en opvækst, et højdepunkt, forfald, død - og en gentagelse.

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03 (8 af 8)

Bearbejdningsproces

 

Dette vigtige arbejde dokumenterer åndsvidenskabens oplysninger. I sine bøger beskriver han blot et udvalg af tusindvis af klientoplevelser af dødsprocessen, og de beskriver, hvordan klienterne fik deres tidligere liv at se i et panoramisk overblik. De så, hvordan deres kære som en slags "fødselshjælpere" modtog den afdøde. Og i det videre forløb så de, hvordan voldsomme traumer blev "vasket væk" i kærlige energistråler. Bearbejdningen fortsatte i grupper, hvor man afslappet kunne forholde sig til både de gode og de mindre gode handlinger, følelser og tanker, der havde styret den fysiske inkarnation.

Efter kortere eller længere tid blev de ført til et center, hvor man på store skærme blev præsenteret for en kommende inkarnation, hvor man i nogle tilfælde kunne vælge mellem flere inkarnationsmuligheder og inden for visse begrænsninger vælge land, forældre og køn inden selve undfangelsen og fosterstadiet.

Selve regressionen blev gennemført, mens klienten var fuldt bevidst, og de fleste har senere fortalt, at oplevelsen fuldstændig forandrede deres syn på den nuværende inkarnation og de mennesker, som de karmisk er knyttet til i det aktuelle liv.

Summa summarum så er − som tidligere nævnt − indicierne så overvældende, at hvis man seriøst studerer emnet om reinkarnation og karma og stadig nægter at acceptere de indlysende indicier, så skyldes det et bevidst fravalg. Man vil simpelthen ikke arbejde med emnet som en hypotese – og alle har naturligvis ret til at foretage dette valg.

 

Reinkarnation-og-karma-I-02-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

Maleri af Hieronymus Bosch, der viser tunneloplevelsen.

Artikel-Reinkarnation-og-karma-I-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: REINKARNATION & KARMA 03 - 1:2 - Hardy Bennis


Artikel-Reinkarnation-og-karma-I-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: REINKARNATION & KARMA 03 - 1:2