Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Reinkarnation-og-karma-Intro-til-den-esoteriske-lære-3

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03 (7 af 8)


Reinkarnations- og karmaloven er udtryk for universelle love. Alt i Universet har en begyndelse, en opvækst, et højdepunkt, forfald, død - og en gentagelse.

REINKARNATION OG KARMA - 1:2 - 03 (7 af 8)

Nær-død-oplevelser

 

Reinkarnation-og-karma-I-06-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab

 

Et interessant forskningsområde er nær-død-oplevelser − på engelsk NDE (near-death-experiences). Denvers St. Luke's Hospital i USA, optegnede gennem 20 år rapporter over 2.300 patienter, der har oplevet NED, og dr. Schoonmakers arbejde har medført, at flere hospitaler rundt om i verden betragter nær-død-oplevelser som et anerkendt forskningsområde.

Den gennemgående beskrivelse, som patienterne oplever, er:

 

"I begyndelsen høres en ringetone. Læger og sygeplejersker erklærer patienten for død. Patienten hører disse udtalelser, og ser ofte, hvordan der arbejdes på at bringe den døde tilbage til livet. De observerer, at de betragter deres krop udefra, og de undrer sig over, at de kan være bevidste uden for deres krop. Efter et stykke tid viser der sig en tunnel med et lys for enden af tunnelen. De føler sig tiltrukket af lyset, og for enden af tunnelen modtages de af flere mennesker, som viser sig at være familie og venner, som tidligere er afgået ved døden. Flere beskriver et lysende væsen af stor klarhed, som udstråler kærlighed. De fleste tror, at det er et guddommeligt væsen. På et tidspunkt hører de, at der − uden ord − siges, at tiden ikke er inde til at dø, og at de skal tilbage til kroppen. Mange udtrykker modvilje mod at skulle tilbage til en måske syg krop. De vil hellere blive på dette ophøjede sted."

 

Regressioner og deja-vu

I Tv og i bøger har utallige i hypnotisk tilstand beskrevet tidligere liv − de såkaldte regressioner. Flere Tv-stationer har undersøgt disse udsagn, og de har ført mennesker til de steder, hvor de påstod, at de har levet tidligere − ofte med overraskende bekræftelser på detaljerede informationer.

Et andet område, som mange mennesker har oplevet eller hørt om, er de såkaldte "deja-vu-oplevelser", hvor mennesker på rejser i udlandet føler, at her har de været før − eller de får en klar fornemmelse af, at de kender et andet menneske uden at kunne forklare hvorfor!

Michael Newton − Ph.D. i rådgivning og hypnoseterapeut fra Florida i USA − opdagede ved et "tilfælde", at hans klienter ved fuld bevidsthed fortalte detaljeret om, hvad der skete, dengang de døde "sidste gang". Hans forskning har gjort ham verdensberømt, og han har uddannet mange terapeuter, som viderefører hans arbejde.

Artikel-Reinkarnation-og-karma-I-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Download-fil: REINKARNATION & KARMA 03 - 1:2 - Hardy Bennis


Artikel-Reinkarnation-og-karma-I-Hardy-Bennis-Åndsvidenskab
Læsefil med vendbare sider: REINKARNATION & KARMA 03 - 1:2