Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (7 af 10)


Form er ikke et åndeligt princip, heller ikke former som sjæl og Hierarki. Alle former for kvalitet forbliver begrænsede i områder med tid og mening.

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (7 af 10)

Større lys − større dualitet

 

Det skete igen i 1995, 2000 og 2005. Impulserne til enhed påvirkede den kreative konkrete tænkeevne og åbenbarede den kollektive natur i tankesindet og sjælen. Menneskeheden vil snart se sig selv i et nyt lys og i en ny planetarisk forbindelse. Når tid ophører med at være en faktor i de planetariske kommunikationer, så vil en stigende følelse af allestedsnærværelse (i retning af nogle cyber-former med informationshukommelse eller teknologisk alvidenhed) begynde ubemærket at trænge igennem. Alle ved, at større lys altid afslører nye dybder af dualitet i menneskets natur. Ligesindede mennesker vil blive tiltrukket af nationale og globale online interessegrupper for at støtte ethvert ekstremt ideal − godt, dårligt eller helt forfærdeligt. Større kapacitet til konflikt vil stimulere vrede, forbrydelser, korruption, uretfærdighed og endnu mere alvorlige fejltagelser.

 

Som-Om-01-09-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

 

Rekapitulationsprocessen

Når lyset tiltager, påvirkes de unge først. Det viser sig som større racistiske modsætningsforhold, højre- og venstreekstremistiske aktiviteter, bandekriminalitet, husspektakler og i den almindeligt tiltagende vold. Det signalerer, at lyset er ved at vokse i menneskets tænkning. På trods af de dårlige tilstande i nutidens USA, forventer man, at antallet af alvorlige forbrydelser begået af 17-årige eller endnu yngre vil blive fordoblet i løbet af få år. Det er nødvendigt, at menneskeheden udvikler mere kreative løsninger på problemerne, eksempelvis ved at forstå, at:

 

"… nøjagtig som fostret i moders skød repeterer den dyriske udviklings forskellige stadier, på samme måde repeterer mennesket i barndomsårene, under opvæksten og ungdommen op til 35-års alderen, menneskehedens forskellige bevidsthedsstadier. Som 35-årig skulle mennesket selv kunne bekræfte, at det er nået til den intelligente discipels stadie. Der vil kunne vindes meget ved at erkende repetitionsprocessen. I Den Nye Tidsalder, som menneskeheden står over for, vil det være en stor hjælp i styringen af beslutninger om udviklingsprocesser, som børn og unge vil blive underkastet fra den intelligente lærers side."

Alice A. Bailey: Esoterisk Psykologi, II, s. 580-581

Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Download-fil: SOM-OM-METODEN 1:6 - L. Rae Lake


Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Læsefil med vendbare sider: SOM-OM-METODEN 1:6