Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (4 af 10)


Form er ikke et åndeligt princip, heller ikke former som sjæl og Hierarki. Alle former for kvalitet forbliver begrænsede i områder med tid og mening.

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (4 af 10)

Netværkets kraft

 

Takket være det arbejde, der blev udført af CERN[1] (en europæisk gruppe af forskere og fysikere), da de oprettede internettet på basis af det oprindelige militære internet i USA's forsvarsdepartement, fungerer det globale netværk som en interessant analogi til sjælsbevidsthed. Hvis man fjernede de forbindelser i den software, som udviklerne har programmeret med kommunikation som formål, ville hardwaren med dets potentielle digitale intelligens blive en utrolig kostbar regnemaskine. Denne del af videnskaben om interkommunikation er baseret på telepatisk sensitivitet, og måske er det det, Alice A. Baileys kommentar handlede om, da hun omtalte, at en udgave af et fremspirende globalt netværk var på vej:

 

"Vi er nu ét folk. Arven fra alle racer er tilgængelig for enhver. Århundreders bedste tanker står til rådighed for alle, og gamle teknikker og nye metoder mødes og påvirker hinanden. Alle skal forandre måden at præsentere tingene på (både i Østen og i Vesten), og alle skal forsøge at forstå den bagvedliggende ånd, der har skabt en særlig terminologi og billedverden. Men når indrømmelserne er gjort, vil en sandhedsstruktur bryde frem, som vil give ånden konkret form i Den Nye Tidsalder".

Alice A. Bailey: Fra Intellekt til Intuition, s. 8

 

I USA var året 1995 det år, hvor internettet blev accepteret vidt og bredt. Pludselig ønskede alle at komme online og blive nærmere forbundet via telekonferencer, mobiltelefoner, smartphones, personsøgere ("beeper"), netfax, e-mail og RRS-feed osv. Pc'er (personlig computer med indbygget software) forandrede menneskehedens liv, og snart vil Nc'er (netværkscomputer uden software) forandre familiers liv overalt, når skolebørn kommer online. Det vil blive et stort økonomisk mål for familier. Fra museer i Frankrig, Japan og Egypten til lokal trafikopdatering, universiteter, biblioteker, sociale medier, internet blocking, chat rooms for interesserede grupper, fra cyber-cafeer til globale konferencer overalt på Jorden, vil menneskeheden kunne hente viden, udvikle sig, og kommunikere med hinanden. Ligesom ved guldfeberen i gamle dage kræver alle mennesketyper nu at få andel i den populære opmærksomhed ved at oprette flere og flere hjemmesider med intelligent og underholdende indhold. Overforbrug, misbrug og utiltalende cyber-styrkeprøver er uundgåelige, for al information er digitaliseret, og adgangen bliver stadig billigere. Efterhånden vil alt være online, og der vil være computere overalt.

[1] CERN (fra fransk: Conseil Européen pour la Recherche Nucléaire) er et europæisk center for forskning i partikelfysik. CERN blev grundlagt i 1954 og er placeret uden for Geneve på grænsen mellem Frankrig og Schweiz. Fra oprindeligt 12 medlemslande er CERN i dag finansieret af 20 medlemslande, bl.a. Danmark. CERN har omkring 6.500 forskere ansat.

 

Som-Om-01-05-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

 

Som ved ethvert nyt uudforsket område − uanset om det er cyberspace eller selve rummet − vil lov og orden uundgåeligt følge med. Man har offentligt drøftet online-etik og cyberlove, der handler om adgang til private spørgsmål lige fra det uundgåelige cyber-snavs til copyright på digitaliserede DNA-mønstre af medicinsk nyttige dyr, som kan videreudvikles til manipulation med menneskelige gener til gavn for menneskeheden. Et direkte omstridt spørgsmål er f.eks., om medicinsk nyttige DNA-mønstre fra mennesker skal være en arv til hele menneskeheden, eller om de midlertidigt skal patenteres for at motivere eller stimulere privat forskning. Francis Bacon fremsatte som den første følgende synsvinkel, som de globale initiativtagere er ved at lære:

 

"Viden er magt og langt mere værdifuld

end territorier og ejendele".

 

Menneskeheden vil i en periode have behov for at beskytte sig mod sig selv.

Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Download-fil: SOM-OM-METODEN 1:6 - L. Rae Lake


Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Læsefil med vendbare sider: SOM-OM-METODEN 1:6