Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (6 af 10)


Form er ikke et åndeligt princip, heller ikke former som sjæl og Hierarki. Alle former for kvalitet forbliver begrænsede i områder med tid og mening.

SOM-OM 1:6 - et begreb, der kan føre til et monadisk liv (6 af 10)

Fortiden, nuet og fremtiden

 

Som-Om-01-07-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

 

En sådan fortids/fremtidsbølge i tid ("som en hvisken i rummet") kan også opfattes som en intuitiv opfattelse/respons af en begivenhed før sin tid – og det er en fordel for tankesindet. Det betyder ikke så meget, hvordan man foretrækker at se på det, for den fælles skæbne fører menneskeheden til tiden og stedet. I det ligearmede kors' symbolik (tiden for åndens vertikale liv og for relationernes horisontale liv) kan man se, at det enkelte menneske er vertikalt omsluttet af en tidløs følelse af nuet, og at det horisontalt deltager i menneskehedens stadigt mere udbredte fleksible oplevelse af fremtid og fortid. Efterhånden som Shamballa-kraften integreres i massernes bevidsthed fra år 2000 og derefter, vil omstændigheder, systemer, grupper, idéer og folkeslag blive parat til at forstå visionen og til at hjælpe menneskeheden med at forberede sig til en højere form for forståelse af naturens forbundne liv: Dyr, mennesker og overmennesker (mestre). Menneskeheden står over for nogle interessante overraskelser.

Tænk på virkningerne af Shamballa-kontakten i 1975. Tidligt i 1970 viste en naiv men sammenhængende verdenskultur, at begreberne "fri kærlighed, fred-ikke-krig og en aktiv udvikling af tænkeevnen" var opstået, og det ændrede offentlighedens fokusering fra nationalisme (patriotisme) til en mere fri og global bevidsthed. Sjælsinspirerede idéer, forskellige synspunkter og nye rytmer trængte de forældede holdninger i baggrunden og stimulerede bedre relationer mellem mennesker, grupper, samfundsklasser, racer, kulturer og nationer − alt sammen i retning af tættere global kommunikation. Et slogan i de dage var: "Hvad skal man gøre ved samfundet?" Svaret var – "intet"! Man vil VÆRE samfundet. Følelsen af syntese, som stadig forbindes med et planetarisk perspektiv, blev stimuleret inden for ethvert område med samfundsinteresser og handel, og det kulminerede i 1975 − året for Shamballa-kontakten. Den specielle intensivering af det markante engagement tonede helt bort i 1980 i relation til den almindelige offentlighed. Det var et bemærkelsesværdigt årti, og mennesket lever og arbejder nu i en verden, der stort set er forandret og med en dybere forståelse for hinanden og for planeten.

 

Som-Om-01-08-Esoterisk-visdom-og-åndsvidenskab

Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Download-fil: SOM-OM-METODEN 1:6 - L. Rae Lake


Artikel-SOM-OM-metoden-01-af-06-L-Rae-Lake
Læsefil med vendbare sider: SOM-OM-METODEN 1:6