Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (2 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (2 af 14)

Mahachohan – evolutionens herre

 

Mahachohan-02-van-der-Leeuw

 

Mahachohan er desuden ”evolutionens herre”. Alt hvad mennesket kalder vækst, forandring eller udvikling er udtryk for det trefoldige guddommelige tankesind, og Mahachohan repræsenterer dette aspekt. Det er ham, der aktiverer evolutionens bevægelser. Det er ham, der introducerer nye dynamiske tanker og leder civilisationens generelle udvikling. For ham ligger fremtiden som en åben bog. Han ved, hvad der skal komme, og han ved, hvilke aspekter af enhver evolutionscyklus, der skal afsluttes på et givet tidspunkt. Ved hjælp af de fem strålers energikvaliteter, der sorterer under ham, leder han evolutionens gang, og han påvirker udviklingen for at manifestere de ændringer, der skal ske.

Mahachohan er ikke alene leder af den skabende aktivitet i både naturen og menneskeheden, for han har desuden ansvaret for det enkelte menneskes udvikling. Hans ernorme bevidsthed overvåger det enkelte menneskes forskellige skridt fra individualiseringen[1] og helt frem til mesterskab. Det er Mahachohan, der registrerer de fremskridt, der gøres af aspiranter og disciple på udviklingsvejen. Pga. af forberedelserne til Verdenslærerens genkomst er både Mahachohans og Hierarkiets arbejde vigtigere end tidligere, og mulighederne for de, der stræber efter at samarbejde med Hierarkiet, er større end nogen sinde. Mahachohan overvåger alle, der forsøger at nå evolutionens mål, og når man erkender, hvor detaljeret hans viden er endda om enkelte aspiranter, får man indtryk af, at hans bevidsthed er allestedsnærværende.

 

 

_________________________________

[1] Overgangen fra dyrerigets gruppesjæl til menneskets individuelle sjæl kaldes individualisering.

_________________________________

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN