Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (4 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (4 af 14)

Mahachohans udseende

 

Mahachohan-04-van-der-LeeuwDet er i virkeligheden ikke muligt at beskrive Mahachohans udseende. Han manifesterer sig i et indisk legeme, og viser sig som braminernes bramin. Hans udstråler klarhed, harmoni og asketisk renhed. Han manifesterer sig med et ansigt, der er smalt og glatbarberet. Han har ørnenæse og en beslutsom mund. Men øjnene gør det størst indtryk i hans smukke ansigt. Når man ser ham i øjnene, ser man hele verden. Øjnene rummer tidsaldrenes visdom – indsigt i en urgammel fortid og viden om en tåget og fjern fremtid. Man føler, at øjnene med ét blik ser et menneskes fortid og fremtid og vurderer det – ikke kritisk – men med en helt klar erkendelse af det der ér. Når han taler, er hans ord ikke kommandoer, men indiskutable dekreter om, hvad fremtiden bringer. Hans ansigtsudtryk er fuldt af kærlighed og indføling, men samtidig har han en beslutsomhed og følelsesmæssig neutralitet, som klart viser, at han vil gennemføre evolutionsplanen og de guddommelige dekreter, uanset om det resulterer i lidelse eller glæde for det enkelte menneske. Det er kun guddommelig kærlighed på dette niveau, der er i stand til at nedbryde af kærlighed til det, der skal nedbrydes.

I selskab med Mahachohan føler man sig som om, man befinder sig i Universets skabende centrum. Man bliver tavs ved tilstedeværelsen af en så intens koncentreret energi og almægtig skabende kraft. Den magt og kraft, som mennesket kender fra den fysiske verden, er barneleg i sammenligning med den kraft, som er den eneste skabende kraft i Universet. Intensiteten i kraftens kosmiske dimension, giver en fornemmelse af total kontrol. Den rolige og afklarede skikkelse styrer skabelsens kræfter på Jorden, og magten til at skabe eller nedbryde overstiger enhver forestilling om kraft, man kender i den fysiske verden. Et blik fra Mahachohan er nok til at vurdere, erkende og dirigere den skabende energi, der er nødvendig for at opfylde det guddommelige formål.

Der er noget hos Mahachohan, der minder om mester Rakoczy, selvom hans fysiske udseende er helt anderledes. Begge mestre giver associationer til skabende ild og energi. Begge har en rolig og afklaret holdning, men de vibrerer alligevel af energi. Begge giver indtryk af kontrol med verdenskræfterne, men indtrykket er endnu tydeligere i Mahachohans tilfælde. Mahachohans styrke er som hærdet stål – formbart men alligevel stærkt. Hans skikkelse udstråler en kraft, der er under total kontrol. Hans ansigtsudtryk bærer på én gang præg af ubegrænset energi og den største blidhed. Hans øjne ser tidernes visdom. Det er et roligt blik fra én mester, der ved alt. Han ser Jorden som fra en bjergtop. Og i hans ansigt og skikkelse er der et strejf af sorgløs ungdom, strålende vitalitet og skabende ild.

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN