Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (6 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (6 af 14)

Mahachohan

som de fem strålers herre

 

Som sagt er der syv stråler i systemet, og de fire resterende stråler er også under Mahachohans departement og ledelse. Det betyder, at han ikke kun arbejder med én strålekvalitet, men med hele fem, som alle udtrykker Mahachohans skabende aktivitet.

Når man forstår, hvordan strålerne styrer Jordens evolution, erkender man, hvorfor Mahachohan er herre over hele fem stråler og ikke kun en enkelt ligesom de to andre mestre. De tre overordnede stråler – 1., 2. og 3. stråle – repræsenterer den guddommelige treenighed i mennesket, som svarer til det trefoldige åndlige aspekt. De fire øvrige stråler har relation til illusionens tre verdener – dvs. det fysiske plan, astralplanet og det lavere mentalplan. Og 4. stråle har relation til det bevidsthedscenter, hvor de højere eksistensplaner møder de lavere.

 

Mahachohan-06-van-der-Leeuw

 

Det guddommelige tankesind er den skabende aktivitet, der manifesterer eksistensplanerne. De lavere eksistensplaner er udtryk for den guddommelige skabende aktivitet, som 3. stråle manifesterer. Det er årsagen til, at de højere eksistensplaner er nemmest at kontakte fra det højere mentalplan, som har relation til 3. stråle. Man kan sige, at de lavere eksistensplaner strømmer ud fra det guddommelige tankesinds plan, og de fire stråler – 4., 5., 6. og 7. stråle – der er forbundet med de fire eksistensplaner, hører under 3. stråle. Det er årsagen til, at Mahachohan har den overordnede ledelse af hele fem stråler.

Hvis man ønsker at forstå Mahachohans arbejde, kan det anbefales at studere de fem stråler, der er under hans ledelse. Hans skabende arbejde udføres på de fem stråler, som er forbundet med hver sit eksistensplan. Fælles for alle fem stråler er 3. aspekts kvalitet – dvs. skabende aktivitet og distribution af skabende energi til forskellige dele af Universet, og hver stråle resulterer i et skabende arbejde på det eksistensplan, der svarer til strålen. Det betyder, at det skabende arbejde, som Mahachohan udfører på Jorden, er forskellig for hver af de fem stråler, han anvender. Men hans femfoldige skabende arbejde kan samtidig opfattes som ét samlet arbejde – 3. aspekts arbejde på Jorden. Det er oplysninger, der giver en større forståelse af, hvor meget af Hierarkiets arbejde, der varetages af Mahachohan.

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN