Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (8 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (8 af 14)

Overhovedet for 3. stråle

 

Mahachohan-08-van-der-LeeuwUnder Mahachohan står den 6. indviede Chohan[1], som åndsvidenskaben kalder Venetianeren (billedet th.). Man ved kun lidt om ham, men hans arbejde har stor indflydelse på menneskeheden, for som mester for 3. stråle dirigerer han den skabende energi på det højere tankesinds bevidsthedsplan. Det er hans skabende tanke, der styrer evolutionen i menneskets verden. Det er den overordnede cykliske evolutionslov, som rummer millioner af forskellige evolutionscyklusser, der griber ind i hinanden som tandhjul, der er denne mesters videnskab, astrologi, magi og vision af virkeligheden. Afsløring af fremtiden i form af profetier, er i hans magt. Den specielle erkendelse af en gruppe mennesker, der opleves som én levende skabning, og hvor evolutionære epoker ses som én levende realitet, der rummer både fortid og fremtid, sker på 3. stråle, som han styrer.

På sit eget plan arbejder den venetianske mester med det, man kalder kulturstrømninger, men her er der tale om strømninger i det guddommelige tankesind. Han dirigerer den skabende energi, der strømmer til ham fra Mahachohan, for at indlede og kontrollere udviklingen i forskellige cyklusser og evolutionsperioder. Civilisationens kultur er derfor under hans ledelse fra hans plan i det guddommelige tankesinds verden.

I den nærmeste fremtid, når 3. aspekt bliver mere dominerende, er det ikke usandsynligt, at man får mere viden om 3. stråles Chohan og hans arbejde, men allerede nu er menneskehedens kulturelle liv gennemstrømmet af hans store indflydelse, uanset om man er bevidst om det eller ej.

 

 

_________________________________

[1] ”Maha” er en forstavelse, som i ordforbindelser betyder “stor”. ”Mahachohan” betyder ”den store herre", fordi Mahachohan har 7. indvielse. Chohan betyder "herre" eller "mester", og i åndsvidenskaben er det betegnelsen for mestre, der har 6. indvielse.

_________________________________

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN