Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

MAHACHOHAN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Mahachohan

MAHACHOHAN (11 af 14)


Mahachohan er evolutionens herre. Alt hvad der kaldes vækst, forandring eller evolution er udtryk for det guddommelige sind, og det er Mahachohan der repræsenterer denne verden for menneskeheden.

MAHACHOHAN (11 af 14)

6. stråle

– hengivenhedens stråle

 

Mahachohan-11-van-der-Leeuw6. stråle har relation til styring og kontrol med skabende energi på astralplanet, og 6. stråle kaldes ofte hengivenhedens stråle. Nogle studerende undrer sig over, at hengivenhed er en manifestation af 3. Logos’ kraft. Manifestationen af 3. aspekt har en glødende og energisk kvalitet, men når man tænker på hengivenhed, er man tilbøjelig til at betragte den som en lidt kraftløs følelse. Sådan er 6. stråles hengivenhed ikke. Der er naturligvis tale om hengivenhed, men den er brændende og lidenskabelig, og kan komme til udtryk som total hengivelse til Gud.

6. stråle skjuler det store mysterium vedr. forvandling af følelse og begær – en transformation, der kan gøre mennesket guddommeligt skabende via åndeliggørelse af al skabende energi. Derfor kalder man også 6. stråle for åndelighedens og renhedens stråle. Mennesket er først virkelig åndeligt, når hele den astrale natur ikke alene er under kontrol, men også er transformeret, og forvandlingens vej er renhed.

6. stråles Chohan kender man som mesteren Jesus (billedet tv.). Og han er personificeringen af både total renhed og brændende hengivenhed. Han repræsenterer styrken ved sand åndelighed, hvor åndens lys stråler ud fra mennesket. Alt fra de lavere verdener er brændt væk af hengivenhedens rensende ild. Det karakteristiske ved 6. stråle er den brændende hengivenhed, den totale kontrol over enhver følelse og ethvert begær, som resulterer i forening med det guddommelige. Det er strålen, som 3. Logos anvender til at kontrollere følelsernes verden.

Artikel-Mahachohan
Download-fil: MAHACHOHAN - J.J. van der Leeuw


Artikel-Mahachohan
Læsefil med vendbare sider: MAHACHOHAN