Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme (2 af 13)


Det fysisk redskab handler om menneskets to lavere principper. Begge består af fysisk stof, og de er skabt til et enkelt liv. De kan forædles ved at spise sund kost.

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme (2 af 13)

De syv stoftyper

 

Det-fysiske-redskab-02-Annie-Besant

 

Det fysiske stof består af syv grader af tæthed, som kan skelnes fra hinanden, og hver stoftype repræsenterer store kombinationsmuligheder indenfor deres egne grænser. Stoftyperne er faste, flydende, luftformige eller gasagtige, og de æteriske stoftyper har fire tilstande, der er ligeså forskellige, som flydende stof er fra fast og luftformig. Tilsammen udgør de det fysiske stofs syv tilstande, og enhver stoftype kan gå over i hvilken som helst af de andre tilstande, selvom de under det, man kalder normal temperatur og normalt tryk, vil antage en af tilstandene som sin relativt permanente tilstand. Det fysiske legeme består af stof i alle syv tilstande − det grove fysiske legeme består af fast, flydende og luftformigt stof, og æterlegemet består af æterens fire underafdelinger.

Åndsvidenskabelige studier

Når åndsvidenskaben præsenteres for folk, er der mange, der beklager sig over, at informationerne ikke kan bevises naturvidenskabeligt. Desuden er de i tvivl om, hvor de skal begynde deres studier, for hvis man ønsker at studere på egen hånd og selv erkende sandheden af åndsvidenskabens påstande, hvor skal man så tage fat? Hvad er alfabetet i det sprog, velorienterede esoterikere taler flydende? Hvad skal man gøre, for at forstå og verificere indicierne i stedet for udelukkende at acceptere dem i tillid til andre, som siger, at de har forstået dem?

I denne artikel skal der gøres forsøg på at besvare spørgsmålene, for at hjælpe de studerende med at tage de første praktiske skridt, hvis de virkelig tager deres studier alvorligt. Men det er stadig underforstået, at de skridt, der tages, er baseret på et liv, hvor de moralske, intellektuelle og åndelige sider skal trænes. Det er sandt, at et menneske hverken bliver åndeligt eller clairvoyant ved udelukkende at træne det fysiske legeme, men det er også sandt, at fordi det fysiske legeme er det redskab, der skal bruges i processen, er en vis træning af legemet nødvendig, hvis man ønsker at bevæge sig i retning af udviklingsvejen.

Artikel-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant-
Download-fil: DET FYSISKE REDSKAB og vegetarisme - Annie Besant


Artikel-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant-
Læsefil med vendbare sider: DET FYSISKE REDSKAB