Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme (10 af 13)


Det fysisk redskab handler om menneskets to lavere principper. Begge består af fysisk stof, og de er skabt til et enkelt liv. De kan forædles ved at spise sund kost.

DET FYSISKE REDSKAB - og vegetarisme (10 af 13)

Påvirkning fra dagliglivet

 

Der er imidlertid en vanskelighed, som er vanskelig at udgå. Alle mennesker lever blandt mennesker, som er uvidende og ligeglade med de åndsvidenskabelige fakta om naturen. I en storby eller i hvilken som helst by kan man ikke gå igennem gaderne uden at blive påvirket af omgivelserne, og jo finere man gør sit legeme, jo finere og skarpere bliver de fysiske sanser. Når man går gennem byens gader og forretningskvarterer, er der beværtninger overalt. Man går forbi slagterbutikker, kører med tog, bus og metro sammen med mennesker, der lugter af kødmad og alkohol.

 

Det-fysiske-redskab-13-Annie-Besant

 

Når civilisationen bliver mere fremskreden, vil meget af den slags forsvinde, men i nutiden tilføres partikler fra disse steder i legemet, og man indånder dem med luften. Men på samme måde som et normalt sundt legeme er beskyttet af et stærkt immunforsvar, er et rent legeme beskyttet mod urene partikler. Desuden er der som omtalt hærskarer af små levende væsener, som altid arbejder på at holde blodet rent. De hvide blodlegemer er tro soldater, der omgående angriber alle giftige partikler, som trænger ind i det rene legeme. Det er op til det enkelte menneske at vælge, om man vil befolke blodet med ”røverbander”, der angriber og dræber de gode. Jo mere man forsøger at undgå, at der indføres noget urent i legemet, jo mere styrkes man imod angreb udefra.

Artikel-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant-
Download-fil: DET FYSISKE REDSKAB og vegetarisme - Annie Besant


Artikel-Det-fysiske-redskab-Annie-Besant-
Læsefil med vendbare sider: DET FYSISKE REDSKAB