Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (10 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (10 af 12)

7. stråle og devaevolutionen

 

Den-syvende-stråle-10-Hardy-Bennis

 

Hvordan vil den indkommende 7. stråle påvirke devaevolutionen i de kommende århundreder. Der vil først og fremmest blive forøget aktivitet blandt devaerne. Især de æteriske devaer vil blive stimuleret, så de med større lethed kan forme mere sensitive legemer til både mennesker og dyr. I menneskehedens næste underrace (5. rodraces 6. underrace) vil sygdomme, som man kender dem, blive væsentligt reduceret i både menneske- og dyrerige. Årsagen er, at de æteriske legemer lettere vil kunne optage prana. Det vil også skabe ændringer i det fysiske legeme, og både menneskers og dyrs fysiske legemer vil blive mindre, mere forfinede og mere modtagelige for vibrationer.

7. stråle − den ceremonielle magis stråle − vil have en meget dybtgående virkning på det fysiske plan. Det fysiske plans stof vil blive modtageligt for positiv kraft, for det feminine deva-aspekt er negativt, og derfor bliver det påvirkeligt over for 7. stråles positive energi. Energien finder altid vejen med mindst modstand, og derfor vil den frit kunne strømme ind i det fysiske plans stof, former og legemer.

7.-stråle kraften vil medføre, at devaevolutionen i stort omfang skal beskæftige sig med formidlingen af prana til enheder af de tre højere naturriger. Sideløbende med denne lettere prana-formidling, vil der også være en lettere formidling af åndelig eller psykisk kraft fra den 4. kosmiske æter − det buddhiske plan. Resultatet vil blive sundere fysiske legemer i menneskeheden. Men der er ingen grund til at være opmærksom på dette på nuværende tidspunkt, for åndsvidenskaben oplyser, at det først bliver mærkbart om ca. 200 år, når der inkarnerer så mange 7.-stråle sjæle, at de til den tid bliver opfattet som den fremherskende mennesketype.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE