Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (2 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (2 af 12)

2012

– en begyndelse og en afslutning!

 

På VisdomsNettet har flere allerede givet deres bud på, hvad den 21. december 2012 vil indebære. I artiklerne beskrives hvordan fortidige civilisationer har udarbejdet kalendere, der alle har samme udløbsdato. Mayafolket var eksperter i tidsberegninger. Hopi-indianerne har også sat 2012 som udløbsdato for deres kalendere. I sin profetibog Centuries (Århundreder) gav den kendte seer og astronom Michel de Nostradamus (1503-1566) i profetibogen Centuries (Århundreder) profetier, der ikke rakte længere end til begyndelsen af det nuværende årtusinde.

 

Den-syvende-stråle-02-Hardy-Bennis

 

Disse beregninger var primært baseret på astronomiske og astrologiske data, og her kommer åndsvidenskab til hjælp, for den beskriver forskellige tidsaldres begyndelser og afslutninger. Planeten befinder sig i denne periode i slutningen af Fiskenes tidsalder og i begyndelsen af Vandbærerens tidsalder, som vil vare ca. 2.500 år. Når man holder det sammen med den omvæltning, der i øjeblikket finder sted på næsten alle livets områder − naturkatastrofer, jordskælv, oversvømmelser, energikriser, herunder den finansielle krise, som detaljeret er beskrevet i andre artikler − så er det alt sammen tegn på, at menneskeheden lige nu befinder sig i overgangen mellem to tidsaldre. 2012 falder derfor godt i tråd med Den Nye Tidsalders begyndelse. Der er derfor tale om en ny begyndelse og ikke Jordens undergang, sådan som mere emotionelle og sensationslystne mennesker forestiller sig!

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE