Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (8 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (8 af 12)

Mikro-, dyre- og menneskeverdenen

 

7. stråles effekt på det mikrobiologiske plan har medført, at ældgamle mikroorganismer vækkes til aktivitet i kraft af strålens tilsynekomst. Menneskeheden har allerede oplevet denne effekt i forbindelse med, at ukendte sygdomme som AIDS, Ebola, Sars, fugleinfluenza og andre ukendte viratyper er dukket op.

Inden for den genetiske videnskab er skrækscenariet, at genmanipulerede mikroorganismer slipper ud af forsøgslaboratorierne med risiko for at starte en verdensomspændende epidemi med kunstigt skabte mikroorganismer, som menneskets immunforsvar er forsvarsløst over for, og dermed skabe en trussel for hele menneskeheden. Det skal dog tilføjes, at 3. stråles chohan − mesteren Rakoczy − har magt til at regulere og kontrollere hele mikroverdenen.

7. stråles indflydelse vil have tre afgørende virkninger på menneske- og dyreriget: Alle dyrs fysiske legemer vil blive stadig mere forfinede. Det samme gælder mennesket, som forædles og bringes op på højere og mere specialiseret udviklingsniveau. I denne periode sker det med stor hast. Sund kost, idræt, friluftsliv og solskin påvirker menneskeheden, og i de kommende generationer vil mennesker med forfinede legemer og en sensitiv natur begynde at inkarnere, og derfor vil sjælen have langt bedre instrumenter at arbejde igennem.

 

Den-syvende-stråle-08-Hardy-Bennis

 

Som en konsekvens af den accelererede udvikling vil der ske en hurtig udslettelse af visse typer af dyrelegemer. Meget lavtstående menneskeformer vil forsvinde på grund af en generel ændring i racetyper hen imod en højere standard. Især de store vilde dyr vil uddø, og til sidst vil de helt forsvinde. Det er årsagen til den stigende interesse for bevarelse af dyrelivet og oprettelsen af naturparker og -reservater.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE