Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (4 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (4 af 12)

Relationer mellem 6. og 7. stråle

 

Den-syvende-stråle-04-Hardy-Bennis

 

6. stråles energi resulterede i separatisme, i nationalisme og i sekterisme. Årsagen er tænkeevnens selektive natur og dens tendens til at opsplitte og adskille.

7. stråles energi vil resultere i fusion og syntese, for energiens kvalitet forener ånd og stof samt sjæl og personlighed.

6. stråles påvirkning har fremmet menneskets separatistiske instinkter, dogmatiske religioner, konservativ naturvidenskabelig nøjagtighed, ensretning og tankeretninger, der har lukket sig inde bag doktrinære barrierer og udelukket anderledes tænkende. Det har medført religiøs og politisk fanatisme, som har været årsag til utallige krige og de ufattelige lidelser, som de medførte.

6. stråle strømmer igennem og kontrollerer solar plexus centret, som er tæt forbundet med astralplanet og menneskets astrallegeme. Påvirkningen har medført, at store dele af menneskeheden i nutiden er centreret i følelserne, og i vid udstrækning handler de ud fra følelsesmæssige impulser.

7. stråle strømmer igennem sakralcentret i planetens æteriske legeme og påvirker derfor menneskets sakralcenter. Det medfører en overstimulering af det seksuelle aspekt. Derfor er der en overdrevet interesse for det seksuelle − herunder forvrængninger af dette aspekt.

7. stråle baner vejen for tolerance. Den skaber en universel holdning til menneskehedens forskellige racer og deres religiøse holdninger. Den betoner enhed men udelukker ensartethed. Den vil forberede den internationalisme, der vil komme til udtryk som broderskab i handling og som fred og god vilje mellem folkeslag.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE