Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (9 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (9 af 12)

7. stråle og planteriget

 

Der kan ikke siges ret meget om den nye indkommende energi i relation til planteriget, for det er mineralriget og menneskeriget, der påvirkes stærkest.

6. stråle − den blå stråle for hengivenhed − bevæger sig nu over i 7. stråle − den violette stråle − der står for ceremoniel magi. Det betyder ganske enkelt, at Universets store komponist og musiker skifter toneart, og lader en anden tone lyde. Der skiftes til en anden frekvens, og den violette stråle − tonen G − kommer i manifestation.

Aktive stråler får alt det, der er i harmoni med dem i alle naturrigerne til at svinge med. Med alt menes der mennesker, devaer af højere eller lavere orden, elementaler af både ønsket og uønsket natur, blomster, frugter og planteliv samt dyr og former af forskellig art. En stråles tilbagetrækning signalerer den endelige udslettelse af nogle specielle former, herunder nogle dyrearter, og det medfører også, at nogle plantearter uddør. Det skaber stor forvirring blandt nutidens naturvidenskabelige forskere. Den proces, der kendetegner en stråles indtræden, sker langsomt − som alt andet i naturen − og det samme gælder tilbagetrækningsprocessen. Samtidig med en ny stråles cykliske fødsel og vækst, trækkes den virksomme stråle langsomt tilbage til sin kilde.

Nu for tiden toner den blå 6. stråle bort og samtidig trækker den alle former med grundtonen blå med sig. Det samme gælder mennesker. Eksempelvis vil mennesker, der er præget af 6. stråle for hengivenhed, som med stor hengivenhed (malplaceret eller ej) fanatisk fulgte et mål, en person eller en idé gradvis blive trukket ud af inkarnation. Når 6. stråle forsvinder, forsvinder de mennesker, man betragter som fanatikere − dvs. de mennesker, som med blind entusiasme arbejder hen imod et mål, de føler for og tror på. Man kan derfor vente, at den fanatisme, som fylder nyhedsmedierne, langsomt vil dø ud, og i mennesket vil energierne løfte sig fra solar plexus centret til hjertecentret og halscentret.

 

Den-syvende-stråle-09-Hardy-Bennis

 

Mange af de blomster, man glæder sig over, uddør: F.eks. klokkeblomst, hyacint og oliventræet. Safiren vil gradvis blive sjælden og turkisen vil miste sit skær. Blomster med violet farve – lavendel og purpur – vil blive mere og mere fremherskende. Bag alle disse forandringer ligger en dyb planetarisk hensigt.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE