Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (11 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (11 af 12)

De æteriske devaer

og de fysiske legemer

 

Den-syvende-stråle-11-Hardy-Bennis

Det faste fysiske legeme (tv.) og æterlegemet (th.)

 

Den Nye Tidsalder vil være en særlig gunstig periode for de æteriske devaer, og de fysiske legemer, der bygges i den periode, vil være karakteristiske ved:

  • Spændstighed
  • Enorm fysisk magnetisme
  • Evnen til at afvise falsk magnetisme
  • Evnen til at optage solenergi
  • Stor styrke og modstandskraft
  • Et forfinet udseende som endnu er ukendt.

Æterlegemet og æterisk syn

Det æteriske plan og vil efterhånden blive mere aktivt. Efterhånden som årtierne går, vil mennesket langsomt men sikkert blive bevidst på de æteriske niveauer og opmærksom på planets beboere. Den umiddelbare virkning af denne forøgede æteriske energi vil være, at et større antal mennesker får æterisk syn og bliver i stand til − normalt og naturligt − at leve bevidst fokuseret på de æteriske planer.

Lægevidenskaben vil fokusere på æterlegemet og opdage det fysiske legemes samspil med og afhængighed af det. Forskningen vil ændre lægestandens holdning, og magnetisk behandling og stimulering gennem vibration vil erstatte de nuværende kirurgiske og medicinske metoder. På det tidspunkt vil mennesket generelt have udviklet æterisk syn, og dermed tvinges menneskeheden til at erkende en verden, som man i nutiden kalder den ”usynlige” eller overfysiske verden.

Den tid vil komme hvor menneskets holdning til dyreriget bliver revolutioneret. Slagteri, dyremishandling af enhver art og den form for grusomhed, som går under navnet ”jagt” og bliver betragtet som en sport, bliver afskaffet.

Udviklingen af æterisk syn og opdagelsen af devaerne vil føre til en gådefuld ændring af menneskets holdning til spørgsmålet om seksualitet, ægteskab og forplantning. Forandringen vil være baseret på erkendelsen af stoffets eller moderaspektets sande natur og Solens virkning på substans. Livets enhed vil blive et kendt og videnskabeligt bevist faktum, og liv i alt stof vil ikke længere være en teori, men en af naturvidenskabens grundsætninger.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE