Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (6 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (6 af 12)

Seksuelle relationer

 

Den-syvende-stråle-06-Hardy-Bennis

 

7. stråle styrer alle former for seksuelle relationer, og strålen er den bagved liggende kraft i den ægteskabelige relation. Derfor vil menneskeheden opleve fundamentale seksuelle problemer i form af prostitution, forvrængninger af den seksuelle funktion, problematiske ægteskabelige forhold samt skilsmisser. Men der sættes samtidig kræfter i gang, som efterhånden vil skabe en ny holdning til seksualitet. Den vil komme til udtryk som nye skikke, nye holdninger og nye moralske opfattelser, og i den kommende tidsalder vil de nye holdninger blive respekteret og praktiseret i forholdet mellem kønnene.

7. stråles energi rummer den kvalitet, der er nødvendig for at ændre kaos til orden og for at erstatte disharmoni og ubalancer med rytme og balance. Det er den energi, der vil skabe den nye verdensorden, som esoteriske mennesker venter på. Den vil genskabe ældgamle symboler og sindbilleder, etablere nye institutioner, og danne de nye civilisationsformer og kulturer, som kræves for at gennemføre de nødvendige fremskridt i menneskehedens evolution. 7. stråle vil ganske enkelt vitalisere menneskets nye liv og de nye bevidsthedstilstande, som den fremskredne menneskehed i stigende grad vil registrere og begynde at praktisere.

Intet kan standse denne udvikling, og de processer, der er i gang i nutiden, hvor stadig flere mennesker søger nye veje, organiseret enhed og fredfyldt sikkerhed, vil blive grundfæstet af den indkommende 7. stråle for orden og ceremoniel magi.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE