Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (3 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (3 af 12)

En proces, der tager ca. 400 år

 

Den-syvende-stråle-03-Hardy-Bennis

 

6. stråle − strålen for abstrakt hengivenhed eller idealisme − begyndte at tone ud fra 1625, mens 7. stråle − strålen for ceremoniel orden og magi − begyndte at manifestere sig fra 1675. I begge tilfælde er der tale om en langsom proces, som anslås at tage ca. 400 år.

Det betyder at to store befolkningsgrupper, som hver især er udrustet med deres personlige stråleopbygninger, og som har deres rod i den ene af de to tidsaldre, står overfor hinanden med forskellige holdninger til alt, hvad der sker i verden − politisk, religiøst og økonomisk. På den ene side står majoriteten, der er præget af 6. stråle ("Fisketidsaldermennesker"). De er konservative. De ønsker at bevare det bestående. De er fundamentalistiske i deres holdninger til religion og politik. På den anden side står minoriteten − der er præget af Den Nye Tidsalders 7. stråle ("Vandbærertidsaldermennesker"). De ønsker forandring. De er progressive og innovative. De er universelle i deres tankegang. Man ser det samme mønster overalt i alle nationer. Befolkningerne er delt i to næsten lige store lejre. Efterhånden som tiden går, vil 6. stråle-sjælene forsvinde ud af inkarnation, og Den Nye Tidsalders 7. stråle-sjæle vil inkarnere i stort tal, og efterhånden vil de udgøre et flertal.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE