Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

DEN SYVENDE STRÅLE
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Den-syvende-stråle-Hardy-Bennis

DEN SYVENDE STRÅLE (5 af 12)


Menneskeheden befinder sig i slutningen af Fiskenes tidsalder og er på vej ind i Vandbærerens tidsalder. Men hvad medfører den aftagende 6. stråle og den indkommende 7. stråle?

DEN SYVENDE STRÅLE (5 af 12)

7. stråles indflydelse

på det fysiske plan

 

Den-syvende-stråle-05-Hardy-Bennis

 

Når en indkommende stråle tiltager i styrke, resulterer det altid i en periode, hvor indvielsesaktiviteten intensiveres. Det er netop det, der sker i denne tid. Den vigtigste påvirkning − i relation til menneskeheden − er at gøre det muligt for et stort antal aspiranter at få kendskab til 1. indvielse. Tusindvis af mennesker vil blive i stand til at erfare det, der i åndsvidenskaben kaldes ”Kristusfødslen” og opleve, at "Kristuslivet", "Kristusnaturen" og "Kristusbevidstheden" er aspekter af deres egen natur. Menneskehedens nye "fødselsindvielse” vil symbolsk finde sted i Betlehem, for Betlehem betyder ”brødets hus”. Det er et esoterisk udtryk, der er en betegnelse for en erfaring på det fysiske plan.

Disse indvielser sættes i gang af stråleenergierne. For 1. indvielses vedkommende er det 7. stråle, der er igangsætter. Strålens påvirkning registreres af den fysiske hjerne, og når derved frem til den indviedes vågne bevidsthed. Det er nu muligt at foretage indvielse af masserne, og det er første gang siden menneskeheden viste sig på Jorden.

Det menneske, der tager 1. indvielse, er bevidst om, at der er sket store og vigtige ændringer i dets holdning til sig selv, til sine medmennesker og til måden, det fortolker begivenhederne i livet. Det er i særdeleshed denne type reaktioner, der ses efter 1. indvielse. Den indviede registrerer, at han/hun har fået en ny indstilling til livet, for den indviede tænker og føler på en anden måde.

Reorientering

Udviklingen af "Kristusbevidstheden" hos menneskemasserne vil uundgåeligt medføre en indre, gærende uro i dagliglivet for mennesker overalt. Årsagen er, at personlighedslivet, der hidtil har været rettet mod at nå materielle og rent egoistiske mål, nu vil kæmpe imod de nye indre erkendelser, der presser sig på.

I de tidlige stadier efter ”fødslen” og i ”Kristuslivets barndom” er det symbolsk set stofaspektet, der vinder kampen. Men senere vil "Kristuslivet" sejre. Tvivl og skepsis vil forsvinde, og sikker subjektiv viden og forståelse vil åbenbare sig.

Menneskeheden vil gennemgå denne ”fødselsindvielse” i stor målestok, og efter år 2025 vil der være millioner, som tager denne indvielse. En af de vigtigste opgaver for de indviede vil være, at få orden i det økonomiske kaos, fordi ansvar og tjenestearbejde er grundlaget for menneskets trivsel. Hele denne reorientering og udvikling vil være resultatet af 7. stråles aktivitet og virkning på hele menneskeheden.

Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Download-fil: DEN 7. STRÅLE - Hardy Bennis


Artikel-Den-Syvende-Stråle-Hardy-Bennis
Læsefil med vendbare sider: DEN 7. STRÅLE