Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (10 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (10 af 12)

Vesten og Østen

 

Vandbærerens-tegn-11-Jim-BourneDet er 7. stråles påvirkning, der vil give impuls til etablering af de esoteriske skoler i Vesten − ligesom 6. stråle gav impuls til oprettelse af esoteriske skoler i Østen. Læren i Østen påvirkede kristendommen og var afgørende for religionens videre udvikling. Kristendommen er en religion, der særlig er egnet til at bygge bro mellem Østen og Vesten. Rollerne vil undervejs blive byttet om, og "Lyset fra Østen" vil komme til Europa og USA.

7. stråle påvirker primært det fysiske plans æteriske niveauer. Det er det æteriske legeme, der modtager de begyndende strålepåvirkninger. I Den Nye Tidsalder vil det æteriske legeme blive anerkendt som en naturvidenskabeligt kendsgerning. Man vil finde ud af, at de æteriske chakraer − både de primære og de sekundære − er fokuspunkter for den energi, der strømmer fra menneskets indre legemer og ind i det fysiske legeme. Derfor vil man opleve en regulær revolution inden for sundheds- og sygdomsområdet.

Naturvidenskaben vil gå ind i Den Nye Tidsalder. Forskningen vil rette sig mod andre områder. Mulighederne for videnskabelige opdagelser og erkendelser vil være langt større, og materialisme (sådan som ordet forstås nu) vil forsvinde. Begrebet "materialisme" vil blive forældet. Og fremtidens menneskehed vil undre sig over nutidens begrænsende vision og undre sig over, hvorfor man tænkte og følte, som man gjorde i denne tidsalder.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN