Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (5 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (5 af 12)

Fremtiden

 

Vandbærerens-tegn-06-Jim-Bourne

 

Hvad kan menneskeheden forvente i de kommende årtier og århundreder som et resultat af den indkommende 7. stråle, der skal påvirke i Vandbærer-tegnets 2.000-årige cyklus − Vandbærer-tegnet, der er et symboltjenestearbejde, og som rummer kvaliteter som gruppehandling og gruppebevidsthed?

7. stråle har flere navne: Den kaldes strålen for ceremoniel orden og magistrålen for orden og lovmæssighed − strålen for ordnet ritual − strålen, der skaber glæde, når "alt er udført på en moralsk og ordnet måde". Det er ikke så mærkeligt, at den også kaldes "strålen for rituel etik og moral", når den kommer til udtryk som skønhed og rytme.

Der er flere eksempler på ordnet ritual: Meditationsritualet skaber ny fokusering og ny indsigt i de højere verdener. Solsystemets ritual er et udtryk for Guds meditation og guddommeligt tjenestearbejde, der udføres i hele manifestationsperioden. Når mennesket tilrettelægger sit liv som et tjenesteritual, er det bogstaveligt talt det samme som at tune sig ind på det guddommens liv, hjerte og tænkning.

Når den 7. stråle manifesterer sig på det 7. plan (og det er det, der sker i nutiden), bliver virkningerne mærkbare. Ifølge åndsvidenskaben ligger den guddommelige plan skjult i mineralriget i en krystals geometri, og Guds udstråling er bevaret i ædelstenens farve. Mennesket vil kunne se, at den struktur, der er i en krystal, en juvel og en diamant − i formens og farvens skønhed − og i udstrålingen og den geometriske fuldkommenhed − også er i Universet som en enhed. Universets store geometriker arbejder ved hjælp af 7. stråle, og derved sætter han sit præg på alle livsformer − navnlig i mineralriget.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN