Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (7 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (7 af 12)

Ægte hvid magi

 

Vandbærerens-tegn-08-Jim-Bourne

 

Den ægte hvide magi drejer sig om sjælens udvikling i legemerne og de nødvendige erfaringer, det giver. Sjælen har ikke nogen direkte indflydelse på legemerne, men den kan påvirke dem indirekte. Den hvide magiker véd, at:

 

"− når den rigtige strålepåvirkning bruges i relation til det center, der kaldes sjælen i ethvert legeme, men ikke til selve legemet, så kan sjælen selv nedbryde vaner og tendenser, tiltrække og genopbygge legemerne og derved forny sin manifestation. Det gælder menneskes sjæl, nationens sjæl og menneskehedens sjæl".

 

Tibetaneren pointerer:

 

"Husk dette, for her har jeg nævnt

en fundamental og vigtig regel,

der er evigtgyldig for hvid magi".

 

En af de uundgåelige virkninger af 7. stråles energi vil være, at der skabes en nærmere relation mellem de fire naturriger − menneskeriget, dyreriget, planteriget og mineralriget. Det er den absolut vigtigste tjenesteopgave, som menneskeriget (via de inkarnerende sjæle) har påtaget sig som formidlere af åndelig energi til naturrigerne under menneskeriget.

Det blev tidligere nævnt, at et meget stort antal af 7. stråle sjæle og 7. stråle personligheder kommer i inkarnation i denne periode. Bl.a. vil en 7. stråle discipel arbejde med ritualer og med sin forståelse af mantraer "kraftord". Disciplen vil bruge lydens kraft til at opbygge Den Nye Tidsalder med dens kultur og civilisation. En sideeffekt ser man i den stigende brug af slogans som skaber reaktioner, der river mennesket med i massereaktioner.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN