Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (3 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (3 af 12)

Overlapning og overstimulering

 

Vandbærerens-tegn-04-Jim-Bourne

 

Der er to perioder i en cyklus, der har virkelig betydning. Den ene er den sidste del af perioden, og den anden er den del, hvor to cyklusser overlapper hinanden og smelter sammen. På de tidspunkter, hvor der sker en sammensmeltning, opstår der tværgående strømninger. I den midterste del af en cyklus, hvor den indkommende vibration stabiliseres og den gamle er trukket tilbage, sker manifestationen i en rolig og tilsyneladende afbalanceret periode. Desuden skaber de sidste stadier i alle tegn en overudvikling af de kvaliteter, de repræsenterer. På intet tidspunkt i menneskehedens historie har dette vist sig tydeligere end i nutiden, hvor Fiskenes tidsalder og Vandbærerens tidsalder overlapper hinanden.

Derfor ser man overalt mennesker, der kæmper for deres idealer og står fast på en sag, og der er kamp og konflikter inden for ethvert område, hvor idealister (uanset om idealerne er rigtige eller ej) udkæmper uforsonlige krige. Flere latente energityper er blevet særdeles aktive.

Det er en interessant kendsgerning, at forsøgene på at finde metoder til løsning af problemerne har løftet fokuseringen af menneskets bevidsthed op til mentalplanet og derved nærmere til sjælsplanet og til kilder med lys og kærlighed. På trods af at verdens reaktion i de indledende stadier kommer til udtryk på det materialistiske område, så vil reaktionen i de sidste stadier uundgåeligt manifestere guddommelige egenskaber og forandre historien og civilisationen.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN