Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (4 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (4 af 12)

Vandbærer-egenskaber

 

Vandbærerens-tegn-05-Jim-Bourne

 

Den kommende proces i den planetariske tjeneste via det 3. guddommelige center − menneskeheden − bliver først virkelig effektiv, når Vandbærer-tegnet hersker, og når Solen bevæger sig gennem dette tegn i zodiaken. Først når det højtudviklede menneske er blevet verdenstjener og gruppebevidst, vil dette mål i manifestationen begynde at vise sig. I denne periode − for første gang i planetens historie − er det ved at ske, men det er først i den næste rodrace, at menneskeheden begynder at forstå processens betydning og den virkelige natur af de energier, der skal frigøres af planetens menneskehed. I mellemtiden udvikler de højtudviklede mennesker en sensitiv humanistisk opmærksomhed og en dyb, inspireret hensigt, der skal aktiveres på Hierarkiets vegne. Disse Vandbærer-egenskaber vil i stigende grad vise sig, og påvirkningen fra den 2.000-årige cyklus bliver mere og mere tydelig.

Den virkning, som Vandbærer-energien skal have på Hierarkiet − planetens hjertecenter − er at tilføre Shamballa-energi for at intensivere Hierarkiets relation til Shamballa. Processen medfører, at alle medlemmer af den store ashram påvirkes lige fra Kristus til den nyeste discipel. Alle bliver mere og mere modtagelige for "den guddommelige vilje".

Processen forstærkes ved, at den begyndende 7. stråle er en af de direkte kanaler, som 1. stråle kan følge. Meget af det, der sker i nutiden, er virkninger af 1. stråle for vilje, der hovedsagelig kommer til udtryk via 7. stråle i denne overgangsperiode. Man kan derfor se, at viljesenergien er til stede, og den skal benyttes med forsigtighed. Dvs., at det er viljesenergien fra planetens højeste center (Shamballa), der nu aktiveres, og derfor kan man også forvente et mere positivt udtryk for 1. stråle holdninger og handlinger − navnlig nu hvor 6. stråle hurtigt er på vej ud af manifestation.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN