Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (8 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (8 af 12)

Åndelig manifestation

 

Vandbærerens-tegn-09-Jim-Bourne

 

Den indkommende 7. stråle kommer til udtryk som en kraft til at organisere. Kraften har en evne til at integrere og til at oprette en synteseskabende relation mellem de store modsætninger, hvorved der opstår nye former for åndelig manifestation. Men desuden vil den skabe nye former af det, som man fra et åndeligt synspunkt vil betragte som materiel ondskab. Kraften vil føre al manifesteret ondskab op i lyset. Det vil til sidst medføre, at ånden og den skjulte storhed åbenbares, når den manifesterede form er blevet forædlet.

Når strålen for ceremoniel orden kontrolleres og bruges korrekt, vil den skabe den rigtige rytme inden for alle menneskelivets områder. Hierarkiet forsøger konstant på at trænge nutidens katastrofale kaos tilbage og stimulere fremtidens ordnede skønhed. De dødbringende våben, som alle onde kræfter er i besiddelse af, medfører kaos, sammenbrud, manglende sikkerhed og som følge deraf frygt. De onde kræfters styrke er enorm stor, fordi de ikke har relation til en bestemt menneskegruppe, men til alle ideologier.

De former for kaos, der stammer fra frygt, fra fødevaremangel, fra usikkerhed og fra kendskab til andre menneskers lidelser, er faktorer, som Hierarkiet beskæftiger sig med. Det er en virkelig vanskelig opgave. Hele rytmen i den internationale tænkning skal forandres − og det er faktisk ved at ske. De mennesker i de forskellige nationer, der er ansvarlige for det eksisterende kaos og for utrygheden, vil med tiden blive afløst af mennesker, der kan samarbejde med 7. stråles rytme og derved skabe orden og skønhed. Med den indkommende stråles påvirkning vil der blive skabt en vedvarende balance mellem det gamle og det nye, sådan at den "ædle middelvej" via rigtig handling og rigtige menneskelige relationer kan betrædes med sikkerhed.

Efterhånden som påvirkningen fra strålen for ceremoniel orden optrappes, vil støjen fra konflikter og konfrontationer lidt efter lidt forsvinde. I samme takt vil organisering, systemer og orden komme til at dominere. Fra den nuværende turbulens vil en ny verden baseret på velorganiserede principper vokse frem. Gradvis vil en ny rytme tone frem, og i stedet for socialt kaos vil der opstå social orden. I stedet for religiøse forskelle og sekter i mangfoldige religioner, der dyrker særstandpunkter, vil der være én religiøs praksis, der praktiseres efter en bestemt form og formuleres ifølge vedtagne love. Og i stedet for økonomisk stress og politiske blokdannelser vil man skabe systemer, der er i harmoni med fundamentale naturlove.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN