Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (11 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (11 af 12)

Om 1.000 år

 

I århundrederne fremover vil et af virkningerne fra "livets vand", der strømmer fra Vandbærer-tegnet, være, at menneskets astrallegeme bliver så "renset", at menneskeheden gradvis vil miste interessen for den fysiske verden. Den astrale natur vil blive stimuleret, og menneskeheden vil udvikle et ægte gruppebevidsthed, der ikke accepterer nogen form for racemæssige og nationale forskelle. Det er noget, som nutidsmennesket ikke kan forestille sig eller tro på nu, men om ca. 1.000 år vil menneskeheden være forenet og udgøre et fuldkomment broderskab. Sådan lyder profetien.

 

Vandbærerens-tegn-12-Jim-Bourne

 

På denne måde går menneskeheden ind i Vandbærerens tidsalder til en bevidsthedsudvidelse, der vil udvikle rigtige grupperelationer i stedet for individuelle og selvcentrerede relationer. Vandbærer-mennesker (som kaldes Den Nye Verdenstjenergruppe) har allerede taget fat på deres selvvalgte opgaver. Verdens-tjenerne findes i ethvert land. De er på alle syv stråler, og derfor udtrykker de mange forskellige synspunkter. Deres tjenesteområder varierer utroligt meget og deres teknikker er så forskellige, at de ikke forstår, hvordan andre Vandbærer-mennesker arbejder. Men de bærer alle en vandkrukke på skulderen med livets vand, og de lader alle lys strømme ud over deres omgivelser.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN