Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

VANDBÆRERENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne

VANDBÆRERENS TEGN (2 af 12)


Vandbærerens tegn har betydning og interesse på dette tidspunkt i udviklingen, fordi to af de zodiakale cyklusser manifesteres samtidig.

VANDBÆRERENS TEGN (2 af 12)

Idealismens tidsalder

 

Vandbærerens-tegn-03-Jim-Bourne

 

En anden væsentlig faktor er, at selvom der er flere stråler i manifestation på samme tid i en zodiakal cyklus, så er der kun én stråles energi, som er den dominerende, og den er afgørende for den zodiakale påvirkning. Det kan kort forklares med nogle begivenheder i Fiskenes tidsalder, hvor den dominerende stråle var 6. stråle for idealisme.

I tiden før kristendommen var Hierarkiet meget bevidst om 6. stråles potentielle energier, og om den voksende zodiakale påvirkning fra Fiskenes tegn. Hierarkiets medlemmer vurderede dengang, at menneskeheden var parat til en ny åndelig retning, og da 6. stråles undervisningsmetode er baseret på forskelligartede religioner og organisationer, blev det besluttet at lægge vægten på religiøse værdier.

I de efterfølgende århundreder havde 6. stråle for idealisme sin største indflydelse på det 6. plan − astralplanet. De fleste mennesker er følelsesmæssigt polariseret, og derfor blev virkningen meget kraftig og gik til yderligheder. Mange mennesker har udviklet en idealistisk natur og en målrettet hengivenhed på grundlag af en følelse af en guddommelig virkelighed.

Påvirkningen fra Fiskenes tegn og 6. stråle − der er kendetegnet ved idealisme − skabte mange forskellige kulturer og religioner. På trods af at selve implementeringsarbejdet blev foretaget af disciple og indviede på alle stråler, var det disciple på 6. stråle, der var de mest toneangivende. Forskellen i strålekvaliteterne har til en vis grad været årsagen til, at der opstod en så stor mangfoldighed af kulturer og religioner i Fiske-tidsalderen.

6. stråle for idealisme begyndte at trække sig tilbage fra manifestation i 1625 − for ca. 400 år siden. Og 7. stråle for ordnet aktivitet begyndte så småt sin påvirkning i 1675. Det er en meget langsom og uafvendelig proces, hvor det tager de zodiakale påvirkninger ca. 500 år at gå fra et tegn til det næste.

Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: VANDBÆRERENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Vandbærerens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: VANDBÆRERENS TEGN