Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (8 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (8 af 10)

Verdens frontfigurer

 

Løvens-tegn-10-Jim-Bourne

 

Det fysiske plans opgaver og metoder planlægges og realiseres via fokuseringspunkter på Jorden, som er er i stand til at modtage energien, strålekvaliteterne og for den hierarkiske inspiration. Disse fokuspunkter er ledere, statsmænd, toneangivende mennesker, og aktive og arbejdende grupper, der fungerer ud fra et gruppeideal.

Normalt vil man kunne se en blanding af motiver. I mange tilfælde kan der være tale om visdom i et vist omfang − eller ambition, vilje-til-magt og selvoptagethed. Som regel vil disse frontfigurer have Løvens tegn i en stærk position i horoskopet. Afhængigt af perspektivet kaldes denne type mennesker for diktatorer, demagoger, inspirerede ledere eller pålidelige og kloge visionærer. Beskrivelserne vil være forskellige og svare til ens egen ideologi, tradition, fordomme og til politiske, økonomiske og religiøse holdninger og livsbetingelser.

Den tibetanske mester Djwhal Khul har advaret om, at man ikke skal fordømme disse personligheder, hvis de bruger forkerte metoder, eller når de udfører onde handlinger. Der er tale om fortidens virkninger og nutidens ofre. På samme tid er de formidlere af skæbnen. De er ufuldkomne skabere af den nye verdensorden og den nye civilisation. De giver menneskehedens personlighed konkret form.

Djwhal Khul går et skridt videre og antyder, at man skal være selvkritisk og undgå at fralægge sig ansvaret ved at placere det på skuldrene af markante personer, statsmænd, diktatorer eller en hvilken som helst gruppe. Dette udviklingsstadie er en midlertidig fase i evolutionsprocessen. Efterhånden som sjælsintegrationen fortsætter, og den offentlige mening bliver mere dominerende og får større indflydelse, vil opmærksomheden blive rettet mod flertallets livssituation. Det kan allerede iagttages i de handlinger og holdninger, der praktiseres af mere oplyste mennesker, grupper og nationer.

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN