Udskriv | Anbefal | Sitemap

Søg på Visdomsnettet


Nyhedsbrev info

Indtast data og modtag vores nyhedsbreve
Navn

E-mail

Kontakt os

LØVENS TEGN
Fonden
Donationer
Litteratur
Ordbog
Links
LemuelBooks
Esoterisk Visdom
GRUNDVIDEN
HOVEDOMRÅDER
LIVSKVALITET
SAMFUND
Skabende Meditation
ARTIKLER
OVERBLIK
MEDITATIONERNE
Esoterisk Litteratur
GRATIS E-BØGER
BOGUDGIVELSER
Fredsinspiration
ARTIKLER OM FRED
KONFLIKTFORSKNING
MENNESKE & MILJØ
Egyptens mysterier
ESOTERISK EGYPTOLOGI

Ikon-Løvens-tegn-Jim-Bourne

LØVENS TEGN (5 af 10)


Løven udvikler selvbevidsthed, og Løvens energi medvirker til manifestation af den individuelle vilje, den individuelle kærlighed og den individuelle intelligens.

LØVENS TEGN (5 af 10)

Gentagelsens nødvendighed

 

Løvens-tegn-07-Jim-Bourne

 

Når man gennemfører disse prøver, medfører det ikke nødvendigvis indre oplysning, selvom det lykkes at klare prøverne med succes, kan det alligevel være et nederlag. Årsagen er, at hvis kampen og sejren ikke skaber grundlæggende forandringer i bevidstheden og en udvidet horisont, vil det være nytteløst i relation til den opgave, der skulle klares.[1] I disse tilfælde må prøverne gentages igen og igen og igen, indtil lektierne er helt integreret.

Det er nødvendigt at understrege, at man kun opnår gode resultater ved mange gentagelser og ved at målrette sine bestræbelser. Hvis man tænker vanemæssigt, udløser man en krise. Efterhånden kan krisen overvindes, men kun ved at indarbejde de nye holdninger, som sjælen giver impuls til. Med andre ord opstår en krise, når man skaber en bestemt objektiv rytme. Det er ved at indarbejde en bestemt subjektiv rytme, at et menneske bliver i stand til at overvinde en krise og udnytte det nye potentiale.

Et af Løvens grundlæggende karaktertræk er viljen-til-at-herske og til at dominere. Det medfører en styrende natur og en stærk subtil kraft i Løve-typen. Det er denne vilje-til-at-herske, der til sidst skaber selvkontrol og kontrol over personligheden (uanset om motivet er godt motiv eller egoistisk). Det er den samme energi, der skaber tendensen til at ville styre andre − uanset om det er i familiegruppen, mindre eller større grupper, organisationer eller endog nationer.

 

 

_________________________________

[1] Uddybes i Alice A. Bailey: Esoterisk Astrologi, s. 428

_________________________________

Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Download-fil: LØVENS TEGN - Jim Bourne


Artikel-Løvens-tegn-Jim-Bourne
Læsefil med vendbare sider: LØVENS TEGN